Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

The (International) Noise Conspiracy



The (International) Noise Conspiracy
фото
Основна інформація
Жанр

гаражний рок / Інді-рок

Роки

З 1999 по теперішній

Країна

Швеція Швеція

Лейбл

G7 Welcoming Committee Records

Склад

Dennis Lyxzn
Inge Johansson
Lars Strmberg
Ludwig Dahlber

www.internationalnoise.com

The (International) Noise Conspiracy грають т. н. гаражний рок, щедро приправлений панк-рок мотивами. У групі грають: Денис Люкзен (вокал), Іньге Юханссон (бас), Ларше Стремберьй (гітара), Людвіг Дальбер (барабани) і Сара Алмгрен (орган і гітара). Dennis заснував The (I) nc майже відразу після того, як розпалася команда, в якій він грав до цього - Refused. The (I) nc пишаються тим, що у них є коріння ще в щонайменше 4 інших "колишніх" групах: Totalt Jvla Mrker (Johansson), Separation (Strmberg), Saidiwas (Dahlberg and Almgren), і Doughnuts (Almgren). Натхненні цитатою Phil Ochs'a (фолк-співак 1960), вокаліст Lyxzn, хотів отримати ідеальну суміш музики і політики, "щось середнє між Елвісом і Че Геварою".

Коли говорять про T (I) NC часто згадують їх Марксистські погляди, що, в принципі, ярлик, який вони самі на себе і повісили. Так чи інакше, вони не відносять себе до леніністами або іншим "традиційним" комуністам, так як політично вони протиставляють себе державі. Скоріше, їх погляди навіть більше анархітскіе, ніж ліво-комуністичні.


Дискографія

  • The First Conspiracy (1999, G7 Welcoming Committee Records)
  • Survival Sickness (2000, Burning Heart Records)
  • A New Morning, Changing Weather (2001, Burning Heart Records)
  • Up For Sale EP (2002, Sympathy for the Record Industry)
  • Bigger Cages, Longer Chains EP (2003, Burning Heart / Epitaph Records)
  • Armed Love (2004, American Recordings)
  • Take Penacilin Now (2005 compilation, G7 Welcoming Committee Records)

Відеографія

  • "Smash It Up"
  • "The Reproduction of Death"
  • "Capitalism Stole My Virginity"
  • "Up For Sale"
  • "Black Mask"
  • "A Small Demand"



Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Cavalera Conspiracy
Art of Noise
Sound of White Noise
ASM International
AMC International AG
Wetlands International
Ecma International
Gideons International
Transparency International
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru