Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

The Flower Kings


фото

План:


Введення

The Flower Kings - шведська прогрессив-рок -група, сформована в 1993 гітаристом ройові Штольтом як супроводжуюча до його сольного альбому The Flower King. За чотирнадцять років вони випустили близько 24 годин музики.

Переважна більшість творів групи написав Ройнe Штольт. Практично всі залишилися твори написав Томас Бодін. В цілому стиль The Flower Kings можна охарактеризувати як симфонічний арт-рок, в багатьох випадках схожий на ранній Genesis і Yes. Тексти групи практично скрізь однаково позитивні і стверджують такі цінності, як любов, світ і духовність.

В 1999 The Flower Kings в альбомі Flower Power випустили одну з найбільш довгих композицій прогресивного року - майже 60-хвилинне твір Garden of Dreams, що складається з 18 частин.

Група має помітну тягу до епічним творам. Як правило майже кожен альбом містить хоча б один епік (винятками можна вважати Retropolis і Back In The World Of Adventures)


1. Склад

Спочатку сформований для концертного супроводу колектив складався з ройові Штольта (вокал, гітара, бас, клавішні), Джемі Салазара (ударні) і Гассе Фреберг (вокал).

Пізніше, до вже власне The Flower Kings приєдналися Майкл Штольт (бас-гітара) і Томас Бодін (клавішні). Майкл Штольт і Джемі Салазар покинули групу в 2000 році відразу після випуску альбому Flower Power.

Їм на заміну прийшли Йонас Рейнгольд (бас-гітара) і Золтан Зорц (ударні). Наступна зміна складу сталася після випуску альбому Adam & Eve в 2004-му році. Золтан Csrsz покидає групу, і ненадовго приходить ударник Маркус Лілліквіст.

Уже в 2007-м Маркус покидає групу, а Золтан приймає участь в студійному записі альбому The Sum Of No Evil. Втім цим справа і обмежилася. Виступивши на турі на підтримку альбому з барабанщиком King Crimson Петом Мастеллото, Flower Kings зовсім недавно знайшли нового, мабуть постійного ударника. Ним став Ерік Хаммарстом.


2. Дискографія

2.1. Студійні альбоми

  • The Flower King ( 1994)
  • Back in the World of Adventures ( 1995)
  • Retropolis ( 1996)
  • Stardust We Are ( 1997)
  • Flower Power ( 1999) (подвійний CD)
  • Space Revolver ( 2000) (на японському виданні подвійний CD)
  • The Rainmaker ( 2001) (на обмежений виданнях подвійний CD)
  • Unfold the Future ( 2002) (подвійний CD)
  • Adam & Eve ( 2004)
  • Paradox Hotel ( 2006) (подвійний CD)
  • The Sum Of No Evil ( 2007)

2.2. Концертні альбоми

  • Alive on Planet Earth ( 2000) (подвійний CD))
  • Meet the Flower Kings ( 2003) (подвійний CD і DVD, йдуть розділено або разом)
  • Instant Delivery ( 2006) (подвійний DVD -концерт, обмежені видання включають подвійний CD і буклет)

2.3. Офіційні бутлеги

  • dition Limite Qubec ( 1998) (невипущені і "живі" пісні)
  • The Rainmaker Tour 2001 (доступно для скачування з сайту, некомерційне видання)
  • Live In New York - Official Bootleg ( 2002)
  • BetchaWannaDanceStoopid! ( 2004)

2.4. Альбоми фан-клубу

  • Fan Club 2000 ( 2000)
  • Fan Club 2002 ( 2002)
  • Fan Club 2004 ( 2004)
  • Fan Club 2005 / Harvest ( 2005)

2.5. Складання

  • Scanning The Greenhouse ( 1998)

Див також

Karmakanic

Валторна Це заготовка статті про музичному колективі. Ви можете допомогти проекту, виправивши і доповнивши її.

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Kings of Leon
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru