The Mighty Mighty Bosstones

The Mighty Mighty Bosstones - американська ска -група з Бостона, одні з піонерів жанру ска-кор. Група випустила сім студійних альбомів, три міні-альбому, а також концертний альбом.


1. Історія

Група була утворена в 1983 році в Бостоні, первинний склад - Тім Брідвелл, Дік Баррет, Нет Альберт, Джо Джіттлман, Тім Бертон. Перші кілька років група збиралася і виступала вкрай нерегулярно, перший альбом "Devil's Night Out" ( англ. Вечірка диявола ) Був записаний у 1989 році, а випущений в 1991.

У 1992 році виходить другий альбом "More Noise and Other Disturbances" ( англ. Шум та інший безлад ). До групи до того часу додалися Кевін Ленеар ( саксофон) і Денніс Брокенборроу ( тромбон). За ударні сів Джо Страйс. Група набирає популярність і в 1993 році переходять до великого лейблу " Mercury Records ". У тому ж році члени групи знімаються в телерекламі фірми" Converse ".


1.1. Повернення на сцену (з 2007 по теперішній час)

15 травня 2008 стало відомо, що The Mighty Mighty Bosstones братиме участь в турі по США в липні з Dropkick Murphys. Під час туру The Mighty Mighty Bosstones зробив три зупинки для ігор Boston Red Sox. 20 жовтня 2008 на сайті оголосили, що вони повернуться в Кембридж, щоб зіграти на одинадцятому Hometown Throwdown festival 26-29 грудня.

Восени 2008 року група з'явилася на Rock Band 2 з перезаписати версією "Where'd You Go?" яку група перезаписала на початку цього року.

4 листопада 2008, на MySpace з'явилося оголошення про запис нового альбому, а також були доступні для прослуховування дві нові пісні: "The Impossible Dream" і "Next to Nothing". 29 липня 2009 група оголосила про завершення запису альбому. 16 жовтня 2009, було оголошено назву альбому Pin Points and Gin Joints, і можна було безкоштовно скачати пісню "Graffiti Worth Reading". Альбом вийшов 8 грудня 2009 року.

Група продовжувала гастролювати протягом літа 2009 року з шоу в Буффало, Провіденсі, Есбері парку, Сіетлі, Сан-Франциско, Анахаймі, Хемптон-Біч і Вікторії де вони виступили на фестивалі Victoria Ska Fest з Voodoo Glow Skulls, The Slackers і Chris Murray. Група гастролювала протягом літа 2010 року з Teenage Bottlerocket і The Flatliners. Вони також провели свій щорічний Hometown Throwdown festival протягом трьох ночей у грудні 2010 року.

У серпні 2011 року, Кріс Родос розмістив оголошення на Facebook про те, що The Mighty Mighty Bosstones почав роботу над своїм новим альбомом під назвою The Magic of Youth, який був випущений 6 грудня 2011 року.


2. Склад

2.1. Учасники

  • Дік Баррет (Dicky Barrett) - вокал
  • Джо Джіттлман (Joe Gittleman) - бас
  • Тім Бертон (Tim "Johnny Vegas" Burton) - саксофон
  • Бен Карр (Ben Carr) - менеджер
  • Джо Сиру (Joe Sirois) - ударні, перкусія
  • Кевін Лінер (Kevin Lenear) - саксофон
  • Лоуренс Кац (Lawrence Katz) - гітара
  • Кріс Родес (Chris Rhodes) - тромбон

2.2. Колишні учасники

  • Роман Флейшер (Roman Fleysher) - саксофон
  • НЕТ Альберт (Nate Albert) - гітара
  • Денніс Брокенборроу (Dennis Brockenborough) - тромбон
  • Патрік Оконнор (Patrick O'Connor) - hired gun
  • Джош Далсімер (Josh Dalsimer) - ударні
  • Брайан Двайер (Brian Dwyer) - труба
  • Тім Брайдвелл (Tim Bridewell) - тромбон
  • Кевін Стівенсон (Kevin P. Stevenson) - гітара
  • Дейв Аронов (Dave Aaronoff) - клавішні
  • Следж Бертон (Sledge Burton) - труба

3. Дискографія

  • Devil's Night Out (1989)
  • More Noise and Other Disturbances (1991)
  • Don't Know How to Party (1993)
  • Ska-Core, Devil And More (1993)
  • Question the Answers (1994)
  • Let's Face It (1997)
  • Live from the Middle East (1998)
  • Pay Attention (2000)
  • A Jackknife to a Swan (2002)
  • The Mighty Mighty Bosstones & Madcap - Split EP (2002)
  • Medium Rare (2007)
  • The Route That I Took (2009)
  • The Magic Of Youth (2011)