Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Timbuktu



Timbuktu
фото
Основна інформація
Повне ім'я

Jason Michael Robinson Diakit

Дата народження

11 січня 1975 ( 1975-01-11 ) (37 років)

Місце народження

Лунд, Швеція

Роки активності

З 1990

Професії

співак, композитор

Жанри

Хіп-хоп, реггі

Лейбл

JuJu

Timbuktu (нар. 11 січня 1975, Лунд) - шведський співак.


Дискографія

Альбоми

  • 1999 - Excel - Bright Lights, Big City
  • 2000 - Timbuktu - T2: Kontrakultur
  • 2002 - Timbuktu - WDMD
  • 2003 - Timbuktu - The Botten Is Ndd
  • 2004 - Timbuktu - Live! feat. damn!
  • 2005 - Timbuktu - Alla vill till himmelen men ingen vill d
  • 2007 - Timbuktu - Oberoendeframkallande

Сингли & Міньйони

  • 1996 - Falcon & Sleepy feat. Timbuktu - "Lifestress"
  • 1998 - Excel - "Pump"
  • 1999 - Excel - "All Nite Long"
  • 1999 - Excel - "You Move Me"
  • 1999 - Timbuktu - "The Conspiracy"
  • 2000 - Timbuktu - "Independent Moves"
  • 2000 - Timbuktu & Promoe - "Naked Lunch"
  • 2000 - Timbuktu - "MVH"
  • 2001 - Timbuktu - "Pendelparanoia"
  • 2001 - Timbuktu - "Northface EP"
  • 2001 - Timbuktu - "Alla Vet"
  • 2002 - Timbuktu - "Gott Folk"
  • 2002 - Timbuktu - "Jag Drar"
  • 2002 - Timbuktu - "Ljudet Av .."
  • 2002 - Timbuktu & Promoe - "The Bad Sleep Well EP"
  • 2003 - Timbuktu & Promoe - "Vertigo"
  • 2003 - Timbuktu - "Ett Brev"
  • 2003 - Timbuktu - "The Botten Is Ndd"
  • 2003 - Timbuktu feat. Peps Persson - "Dynamit!"
  • 2004 - Timbuktu - "Alla Vill Till Himmelen Men Ingen Vill D"
  • 2005 - Timbuktu feat. Chords & Supreme - "Det Lser Sej"
  • 2005 - Timbuktu - "Stirra Ner"
  • 2007 - Timbuktu - "Karmakontot"
  • 2007 - Timbuktu - "Lika Barn Avvika Bst Del 2"

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru