Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Агранович, Леонід Данилович


Фото

План:


Введення

Леонід Данилович Агранович ( 15 травня 1915, Зміївка, Орловська губернія, Російська імперія - 15 березня 2011, Москва, Росія [1]) - радянський кінорежисер, сценарист. Брат Євгенія Агранович.


1. Біографія

Закінчив театральну студію (1934). Нагороджений медалями. Лауреат Державної премії СРСР (1971). Член Спілки письменників Радянського Союзу (1958)

2. Фільмографія

2.1. Режисер

  • 1963 - Людина, яка сумнівається
  • 1968 - Випадок зі слідчої практики
  • 1970 - Свій
  • 1979 - Щит міста
  • 1983 - Термін давності

2.2. Сценарист


Примітки

  1. Помер сценарист, режисер і драматург Леонід Агранович - www.rian.ru/culture/20110315/354198802.html. РІА Новини (15 березня 2011). Читальний - www.webcitation.org/65Nj8tTHG з першоджерела 12 лютого 2012.



Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Кучма, Леонід Данилович
Агранович, Михайло Леонідович
Данилович, Ян
Юрій Данилович
Афанасій Данилович
Борис Данилович
Черняхівський, Іван Данилович
Шумахер, Іван Данилович
Іван I Данилович Калита
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru