Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Бай, Наталі


Фото

План:


Введення

Наталі Бай ( фр. Nathalie Baye , Рід. 6 липня 1948 ( 19480706 ) , Mainneville) - французька акторка.


1. Біографія

У дитинстві Наталі займалася танцями і в 17 років відправилася підкорювати Нью-Йорк. Працюючи там танцівницею, Наталі їздила з гастролями по країні у складі танцювального колективу. Повернувшись на батьківщину, вчилася акторській майстерності у Рене Сімона і відвідувала заняття в паризької консерваторії. В 1973 р. відбувся її кінодебют у Франції у фільмі Трюффо "Американська ніч" (свою першу роль вона зіграла ще в США в фільмі "Двоє" (1972)). Крім цього Бай була зайнята в спектаклях паризького Театру Комуни.

У Наталі Бай є дочка Лаура Смет (нар. 1983 р.) від відомого французького шансоньє Джонні Холлідея. Наталі Бай знімалася з Джонні Холлідея у фільмі Годара "Детектив".


2. Нагороди

Наталі Бай - чотириразова володарка премії Сезар : за кращу жіночу роль другого плану - в 1981 і 1982 році, за кращу жіночу роль в 1983 і 2006 році. У 1999 році Наталі Бай отримала премію Венеціанського кінофестивалю за кращу жіночу роль у фільмі Фредеріка Фонтейна " Порнографічна зв'язок ".


3. Фільмографія

(Неповна фільмографія)

  • 1972 - Фаустина і спекотне літо / Faustine et le Bel t - Жизель
  • 1973 - Двоє / Two People - в титрах не вказана
  • 1973 - Американська ніч / La nuit amricaine - Джоел
  • 1974 - Відкрита паща / La gueule ouverte - Наталі
  • 1974 - " Ляпас "/ La Gifle - Крістін
  • 1975 - Остання жінка / La dernire femme - дочка
  • 1976 - Мадо / Mado - Катрін
  • 1977 - Чоловік, який любив жінок / L'Homme qui aimait les femmes - Мартін
  • 1977 - Месьє Папа / Monsieur Papa - Джанін
  • 1977 - Урочисте причастя / La Communion solennelle - Жанна Вандерберг
  • 1978 - Зелена кімната / La Chambre verte - Сесілія Мендель
  • 1978 - Моя перша любов / Mon premier amour - Фаб'єн
  • 1980 - Тиждень відпустки / Une semaine de vacances - Лоуренс
  • 1980 - Рятуйся хто може / Sauve qui peut (la vie) - Деніз Рімбо
  • 1980 - провінціалка / La Provinciale - Крістін
  • 1981 - Червона тінь / L'ombre rouge - Ганна
  • 1981 - Вітчим / Beau-Pre - Шарлотта
  • 1981 - Дивна річ / Une trange affaire - Ніна Колін
  • 1982 - Повернення Мартіна Герра / Le Retour de Martin Guerre) - Бертранд де Ролс
  • 1982 - Інформатор / La Balance - Ніколь Данет
  • 1983 - Я вийшла заміж за тінь / J'ai pous une ombre - Елен
  • 1984 - Племінник Бетховена / Le neveu de Beethoven - Леонор
  • 1984 - Наша історія / Notre histoire - Донато
  • 1984 - Берег лівий, берег правий / Rive droite, rive gauche - Саша Вернакі
  • 1985 - Детектив "/ Dtective - Франсуаза Шеналь
  • 1985 - Медовий місяць "/ Lune de miel - Сесіль Карлін
  • 1987 - Статут від війни / De guerre lasse - Еліс
  • 1987 - Свята невинність / En toute innonce - Катерина
  • 1989 - Людина всередині / The Man Inside - Крістін
  • 1989 - Це життя / La Baule - Les Pins - Лена
  • 1989 - Гра зі смертю / Spiel mit dem Tod - Белла
  • 1990 - Уїк-енд на двох / Un week-end sur deux - Камілла Вальмон
  • 1991 - Брехня / Mensonge - Емма
  • 1994 - Машина / La machine - Марі Лакруа
  • 1996 - Діти мерзотника / Enfants de salaud - Софі
  • 1998 - Папарацці / Paparazzi - Ніколь
  • 1999 - Салон краси "Венера" ​​/ Venus beaut (Institut) - Анжела П'яна
  • 1999 - Порнографічна зв'язок / Une liaison pornographique - Ер
  • 2000 - Ваш вибір, Мадам / a ira mieux demain - Софі
  • 2000 - Від Матвія / Selon Matthieu - Клер
  • 2001 - розпусниці / Absolument fabuleux - Патрісія
  • 2002 - Злови мене, якщо зможеш / Catch Me If You Can - Паула Ебігнейл
  • 2002 - Бутік / France boutique - Софі
  • 2002 - Дитя освіти (серіал) / L'enfant des lumires - Діана де Брейвес
  • 2002 - Квітка зла / La Fleur du mal - Ганна Шарп Вассер
  • 2003 - Почуття / Les Sentiments - Кароль
  • 2004 - Я так довго чекав тебе / Une vie a t'attendre - Жанна
  • 2005 - Маленький лейтенант / Le petit lieutenant - Командир Каролін "Каро" Водье
  • 2005 - Один іде - другий залишається / L'Un reste, l'autre part '- Фанні
  • 2006 - Не кажи нікому / Ne le dis personne - Елізабет Фельдман
  • 2006 - Каліфорнія / La Californie - маге
  • 2007 - Мішу з Д'Обера / Michou d'Auber - Жизель
  • 2007 - Мій син для мене / Mon fils moi - матір
  • 2007 - Немає сексу, немає грошей / Le prix payer - Оділь Менар
  • 2008 - Небесна канцелярія / Les Bureaux de Dieu - Ганна
  • 2008 - Клієнтка французького жиголо / Cliente - Юдіт
  • 2008 - Шахрайство / Passe-passe - Ірен
  • 2009 - Особи / Visages - Наталі
  • 2010 - Разом - це занадто / Ensemble, c'est trop - Марі-Франс
  • 2010 - Випадковий роман / De vrais mensonges - Мадді

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Бай (мова)
Бай (народ)
Бай-Арена
Бай світ Бісті шейн
Імбрулья, Наталі
Саррот, Наталі
Портман, Наталі
Наталі Вуд
Барні, Наталі
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru