Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Берген, Кендіс



Кендіс Берген
Candice Bergen
Фото
Дата народження:

9 травня 1946 ( 1946-05-09 ) (66 років)

Місце народження:

Беверлі-Хіллс, Каліфорнія

Громадянство:

Flag of the United States.svg США

Професія:

актриса

IMDb :

ID 0000298

Кендіс Берген ( англ. Candice Bergen , Рід. 9 травня 1946, Беверлі-Хіллс, Каліфорнія) - американська акторка, найбільш відома за ролями в телесеріалах " Мерфі Браун "і" Юристи Бостона ".


Біографія

Кендіс Берген - дочка відомого черевомовця Едгара Бергена, автора промовистим ляльки Чарлі Маккарті і володаря спеціального (дерев'яного) "Оскара" 1937 р., і актриси Френсіс Берген, колишній фотомоделі, яка прославилася під ім'ям Френсіс Уесткотт.

Кендіс вивчала мови та фотографію в Вашингтоні, а пізніше в Пенсільванії і Швейцарії. Свою кар'єру вона розпочала в якості фотомоделі, але вже через нетривалий час отримала перші пропозиції ролей. У 1979 р. вона номінувалася на "Оскар" і "Золотий глобус" як краща актриса другого плану у фільмі "Почати спочатку". За роботу в телесеріалі " Мерфі Браун "Кендіс Берген отримала два" Золотих глобуси "і п'ять премій "Еммі".

В 1981 р. Кендіс Берген вийшла заміж за французького режисера Луї Маля. У них є дочка. Чоловік Кендіс Берген помер у 1995 р.

Крім акторської кар'єри Берген займається фоторепортажами, живописом і образотворчими мистецтвами, а також написала п'єсу. Крім англійської вона побіжно говорить на французькою та іспанською мовами.


Фільмографія

Рік Російська назва Оригінальна назва Роль
1966 ф Група The Group Лаки
1966 ф Канонерка The Sand Pebbles Ширлі Екерт
1967 ф День, коли спливла риба The Day the Fish came out Електра Браун
1967 ф Жити, щоб жити Vivre pour vivre Кендіс
1968 ф Маг The Magus Лілі
1970 ф Солдат в блакитному Soldier Blue Кеті Мерібель (Кріста) Лі
1970 ф Навпростець Getting Straight Жан
1970 ф Шукачі пригод The Adventurers Сю-Енн Дейлі
1971 ф Пізнання плоті Carnal Knowledge Сюзан
1971 ф Полювання The Hunting Party Мелісса Руджеро
1971 ф Т. Р. Баскін T. R. Baskin Т. Р. Баскін
1974 ф Викрадачі діамантів 11 Harrowhouse Марен Шірелл
1975 ф Вкуси кулю Bite the Bullet міс Джонс
1975 ф Вітер і лев The Wind and the Lion Іден Педікаріс
1976 ф Принцип доміно The Domino Principle Еллі Такер
1978 ф Кінець світу в нашій подружньому ліжку одного разу дощової ночі In a Night full of Rain Ліззі
1978 ф Історія Олівера Oliver's Story Марси Бону
1979 ф Почати спочатку Starting Over) Джессіка Поттер
1981 ф Багаті і знамениті Rich and Famous Мері Ноель
1982 ф Ганді Gandhi Маргарет Бурк-Уайт
1982 ф Мерлін і чарівний меч Merlin and the Sword Моргана
1984 ф 2010: рік вступу в контакт 2010: The Year We Make Contact (Озвучення) SAL 9000. У титрах під ім'ям Olga Mallsnerd
1985 з Голлівудські дружини Hollywood Wives Елейн Конті
1985 ф Вбивство: з причини неосудності Murder by Reason of Insanity Єва Бервід
1985 ф Король Артур Arthur the King Морган Ле Фей
1985 ф Стік Stick Кайлі
1987 ф Mayflower Madam Mayflower Madam Сідні Біддл Бароус
1996 ф Мері і Тім Mary & Tim в якості co-виконавчого продюсера фільму "Мері і Тім"
1988 - 1998 з Мерфі Браун Murphy Brown Мерфі Браун
2000 ф Міс Конгеніальність Miss Congeniality Кеті Морнінгсдейл
2002 ф Стильна штучка Sweet Home Alabama Кейт Хеннінгз
2002 - 2004 з Секс у великому місті Sex and The City Енід Мід
2003 ф Весільна вечірка The In-Laws Джуді Тобіас
2003 ф Вид зверху краще View from the Top Саллі Вестон
2003 ф Слід Footsteps Дейзі Ловендаль
2005 - 2008 з Юристи Бостона Boston Legal Ширлі Шмідт
2008 ф Секс у великому місті Sex and the City Енід Фрік
2009 ф Війна наречених Bride Wars Маріон
2010 ф Романтики The Romantics Серпень
2011 з Доктор Хаус епізоди: (7x09) "Більше, ніж життя" і (7x11) "Сімейний лікар" House Арлін

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Берген
Берген-Бельзен
Берген-оп-Зом
Брюгген (Берген)
© Усі права захищені
написати до нас