Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Булдаков, Олексій Іванович


Фото

План:


Введення

Олексій Іванович Булдаков ( 26 березня 1951 ( 19510326 ) , Алтайський край, СРСР) - радянський і російський актор театру і кіно, народний артист Росії (2009). [2]


1. Біографія

Олексій Іванович Булдаков народився 26 березня 1951 року в селі Макарівка Ключевського району Алтайського краю. Потім родина переїхала в Павлодар. Олексій займався боксом і класичною боротьбою [3]. Закінчив театральну студію при Павлодарському драматичному театрі ім.А. П. Чехова (1969). Працював на Павлодарському тракторному заводі.

До 1981 року працював у театрах Павлодару, Томська, Караганди (в Карагандинському драматичному театрі імені К. С. Станіславського), Рязані. У 1985-1993 - актор Театру-студії кіностудії " Білорусьфільм ".

До 1995 року був переважно актором другого плану, але роль генерала Іволгіна (прототип - генерал Лебідь, Олександр Іванович) у фільмі " Особливості національного полювання "зробила з Олексія Булдакова по-справжньому народну зірку.

В кінці 1990-х років спільно з Владом Забєліним випустив альбом "Особливості національного шансону", де заспівав пісні "З бодуна" та ін

У 2001 році як співак випустив сольний диск з групою Євгенія Бедненко "Хорус" "Обіймаю всіх", куди увійшли 14 пісень, спеціально написані для актора поетом Анатолієм Поперечним і композитором Євгеном Бедненко.

У лютому 2011 року вийшов новий диск актора "Старое танго" - співають Олексій і Людмила Булдакова в супроводі групи "Хорус" - пісні Євгена Бедненко на вірші Дмитра Здраевского.


2. Сім'я

  • Отець Іван Семенович Булдаков (1922-1990) [4], був шофером [5].
  • мати Євдокія Максимівна Булдакова (Бойко) (1921-2003) [4]

Олексій Булдаков був двічі одружений, перша дружина актриса Людмила Павлівна Кормунін [6], дочка народного артиста Білоруської РСР Павла Васильовича Кормунін (1919-2002) [7], син Іван Булдаков ( Вересень 1988 [8] [9]) живе на Мальті разом з матір'ю. Друга дружина Людмила Андріївна Булдакова, педагог за освітою, працювала директором взуттєвого магазину [3] [5]. Олексій Іванович і Людмила Андріївна Булдакова одружилися 3 грудня 1993 [9] [8]

  • Сестра Ольга Булдакова ( 1947) живе в Казахстані [4]
  • Брат Микола Булдаков ( 1949) живе в Казахстані [4]

Дві сестри і два брата живуть в Павлодарі, брати водії, одна сестра працювала бухгалтером, інша - завскладом. [3]


3. Дискографія

  • 1999 - Особливості національної ... [10]
  • 1999 - "Обіймаю всіх" [11]
  • 2001 - "Актор і пісня" [12]
  • 2011 - "Старе танго"

Знявся в кліпах Лариси Доліної "Погода в домі", "Ображаюся" і "Ти покохав іншу жінку" [9].


4. Визнання і нагороди

5. Творчість

5.1. Фільмографія

Рік Назва Роль
1967 ф Книга джунглів Полковник Хатхі (озвучення для DVD-релізу)
1982 ф Крізь вогонь Савелій
1982 ф Народився я в Сибіру
1983 ф Небувальщина солдат
1983 ф Семен Дежнев Семен Дежнев
1984 ф Вісім днів надії Костя Голубицький
1984 ф У лісах під Ковелем А. Ф. Федоров
1984 ф У двох кроках від "Раю" старшина Толстих
1985 ф Заради кількох рядків
1985 ф Осінні ранки
1985 ф Ось моє село ...
1985 ф Пароль знали двоє Дмитро Якимович Шипов
1985 ф Протистояння директор таксопарку
1986 ф Знак біди Космачов
1986 ф Крижані квіти (фільм)
1986 ф Особистий інтерес (фільм) парторг
1986 ф Замах на ГОЕЛРО Воробйов
1986 ф Тихе наслідок (фільм) Рябінін
1986 ф Державний кордон.Рік сорок перший морально нестійкий боєць
1987 ф Одного разу збрехавши передовик Сергій Пивоваров
1987 ф Моонзунд Портнягін
1987 ф Мандрівник ієромонах Діонісій
1987 ф Хочете - любіть, хочете - ні ... Артем
1988 ф Вірними залишимося
1988 ф За все заплачено Храмів
1988 ф Опік Василь Держак
1988 ф Повістка до суду Іван
1988 ф Стомлене сонце (СРСР, КНДР)
1988 ф Хліб - іменник Орланін
1989 ф Караул начальник караулу, старший прапорщик
1989 ф Кому на Русі жити ... Іван Бачурін
1990 ф Мати Степан Сомов
1990 з Увійди в кожен дім (фільм)
1990 з Плач перепілки (фільм) Брава Жіватовскій
1991 ф Група ризику (фільм, 1991) Юрій Михайлович Сладков
1991 ф Два кроки до тиші
1991 ф Кешка і спецназ Товстунець
1991 ф Хміль праведник Третяк
1992 з Білі одягу Кондаков (СРСР, Білорусь)
1992 ф Підводні мандрівники
1993 ф Трам-тарарам, або Бухти-барахти Миколайовичу
1994 ф Вальсуючі напевно
1994 ф Вигнанець
1994 ф Клітка мавпи
1994 ф Вогненний стрілець
1994 ф Особливості національного полювання генерал Міхалич
1995 ф За що? капітан (Росія, Польща)
1995 ф Піонерка Мері Пікфорд (Україна)
1995 ф Син за батька підприємець, в минулому автомеханік Леша (Росія, Білорусь)
1995 ф Ширлі-мирлі пілот
1995 ф Я - російський солдат Степан Матвійович
1996 ф Повернення "Броненосця" Панкрат (Білорусь, Росія)
1996 ф Справи смішні-справи сімейні
1996 з Кафе "Полуничка" Ваня Потапов
1996 з Королева Марго суддя
1996 ф Операція "З Новим роком!" генерал Іволгін
1996 ф Привіт, дурила! виконроб
1996 ф Птахи без гнізд (Білорусь)
1997 ф Ніч жовтого бика (Туркменія)
1997 ф Особливості національної риболовлі генерал Іволгін
1997 ф По кличці "Іка" (Білорусь, Азербайджан)
1998 ф Блокпост генерал
1998 ф На жвавому місці Макарич
1999 з Д.Д.Д.Досьє детектива Дубровського Піноккіо
1999 з Що сказав небіжчик Патлатий (Росія, Польща)
1999 ф Шахтарі
2000 ф Зорка Венера батько Павли (Білорусь)
2000 ф Особливості національного полювання в зимовий період генерал Іволгін
2001 з Ідеальна пара Сеня
2001 ф Герой її роману Віктор "шеф"
2001 з Курортний роман (телесеріал)
2001 з Медики (телесеріал)
2002 ф Племінник, або Російський бізнес 2 Жук
2002 ф Таємна сила
2003 ф Love - сервіс працівник фірми "Love - сервіс"
2003 ф Валізи Тульса Люпера: від Сарка до кінця полковник Котчев
2003 з Ангел на дорогах (телесеріал)
2003 ф Антикілер 2: Антитерор Олексій Іванович Нирків
2003 ф Детектив по-російськи підполковник міліції
2003 ф Життя шкереберть Горинич
2003 ф Особливості національної політики генерал Іволгін
2003 з Смугасте літо Достоєвський
2003 з Сибирочка Міхалич
2003 ф З Новим роком!З новим щастям!
2003 з Ділянка механізатор Мікішін
2003 ф Ювілей прокурора Сан Санич
2004 з Хлопці зі сталі Борис Дранников
2004 ф Секрет Фараона
2004 ф Таємниця Вовчої пащі Майор Блінов
2004 ф Якщо завтра в похід
2005 з Зцілення любов'ю Михайло Макарович Родь (Україна)
2005 з Ведмідь Єгоров
2005 ф Феномен Кривий
2006 з Вовчиця слідчий Юрій Скрябін
2006 з Зачарована ділянка Мікішін
2006 з Кром'
2006 ф Парк радянського періоду адмірал
2006 ф Театральний капкан Антон Вербицький
2006 ф Квіти для сніжної королеви Борис Миколайович Волков
2007 ф Вечірня казка Федір (Україна)
2007 з Затемнення Косач
2007 з Пригоди солдата Івана Чонкіна генерал Дринь
2007 з Терміново в номер (телесеріал) сторож
2007 з Троє зверху 2 Платон Хомич
2007 ф Подряпина Володимир Валерійович
2007 з Чужі таємниці Покатілов (Україна)
2008 ф Гітлер капут! Кузьмич
2008 ф Гра Ернест Карлович
2008 з Далі буде В'ячеслав Морозов
2008 з Солдати-15.Новий заклик генерал
2009 з І була війна Іван Григорович Заварухін
2009 ф Втеча з Нового життя Барсуков (Україна)
2009 ф Людина з бульвару Капуцинів Гарік
2009 ф Шерше ля фам
2010 з Женити мільйонера! Семен ухаря
2010 ф Олімпійське село голова
2010 ф Перша осінь війни старшина Олійник
2010 ф Стомлені сонцем 2: Предстояння Семен Будьонний
2010 з Москва. Три вокзалу Модест Річардович Кузьменко
2011 з Лісник Гліб Терентійович Сивий
2011 з Опудало 2 Судаков
2012 ф Ржевський проти Наполеона

6. Озвучування

  1. Голос Олексія Булдакова (дядько Льоша) звучить в музичному спектаклі " День радіо ".
  2. При відновленні "поличного" фільму Інтервенція місцями озвучив роль Володимира Висоцького.
  3. " Десантник Степочкін "- Генерал
  4. " Книга джунглів "- полковник Хатхі
  5. "Воно (http://ru.wikipedia.org/wiki/Оно_ (фільм, _1990))" - Чоловічі ролі

6.1. Комп'ютерні ігри

  • 2001 - Max Payne - Макс Пейн, головний герой

Примітки

  1. 1 2 Булдаков ОЛЕКСІЙ - офіційний сайт концертного агента VIPartist - www.vipartist.ru/performers/entertainers_comedians_parodists_movie_stars/buldakov_aleksej/
  2. 1 2 Почесне звання присвоєно указом Президента Росії Д. Медведєва 5 квітня 2009 - document.kremlin.ru / doc.asp? ID = 51679 & PSC = 1 & PT = 3 & Page = 1
  3. 1 2 3 Олексій Іванович Булдаков / Aleksey Buldakov - www.peoples.ru/art/cinema/actor/aleksey_buldakov/index1.html
  4. 1 2 3 4 Моя Родовід - Олексій Булдаков - www.russian-family.ru/moya-rodoslovnaya-aleksej-buldakov.html
  5. 1 2 Олексій Булдаков - www.golddisk.ru/people/5919/
  6. Людмила Кормунін (Людмила Булдакова) - біографія - актриси Близького Зарубіжжя - Кіно-Театр. РУ - www.kino-teatr.ru/kino/acter/w/post/14089/bio/
  7. Павло Кормунін - біографія - актори Близького Зарубіжжя - Кіно-Театр. РУ - www.kino-teatr.ru/kino/acter/m/post/8250/bio/
  8. 1 2 ht tp :/ / viperson.ru / wind.php? ID = 449050 & soch = 1
  9. 1 2 3 Булдаков Алексей - Біографія - Актори радянського і російського кіно - www.rusactors.ru/b/buldakov/
  10. Булдаков Алексей Особливості національної ... 1999 Російський шансон біографія, дискографія, альбоми, фотогалерея, тексти пісень, акорди, mp3, мп3, двд, dvd, статті, каталог рос ... - russianshanson.info /? id = 576 & album_id = 2054
  11. Булдаков Алексей Обіймаю всіх 1999 Російський шансон біографія, дискографія, альбоми, фотогалерея, тексти пісень, акорди, mp3, мп3, двд, dvd, статті, каталог російського шансону - russianshanson.info /? id = 576 & album_id = 2063
  12. Булдаков Алексей Актор і пісня 2001 Російський шансон біографія, дискографія, альбоми, фотогалерея, тексти пісень, акорди, mp3, мп3, двд, dvd, статті, каталог російського шансону - russianshanson.info /? id = 576 & album_id = 2059

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Булдаков, Геннадій Никанорович
Бєльський, Олексій Іванович
Стецький, Олексій Іванович
Шахурін, Олексій Іванович
Пугачов, Олексій Іванович
Леонов, Олексій Іванович
Бахмутський, Олексій Іванович
Судаев, Олексій Іванович
Фатьянов, Олексій Іванович
© Усі права захищені
написати до нас