Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Гомес, Інна Олександрівна



План:


Введення

Інна Олександрівна Гомес (дівоче прізвище - Чуркіна; рід. 2 січня 1970, Москва) - російська актриса і фотомодель. Входить до двадцятки найвідоміших російських моделей. Краща російська модель листопада 2001 року по підсумками голосування агентства Model Cast.


1. Біографія

1.1. Дитинство

Народилася 2 січня 1970 в селі Баракова Рязанської області. Її мама була дванадцятою дитиною в сім'ї під Рязані, отець Олександр Чуркін був шостою дитиною, уродженцем Твері. Інна в дитинстві захоплювалася туризмом і спортом [1].

1.2. Кар'єра

Презентаційний плакат конкурсу 1989 року. Автор: А. Павловський

Вперше Гомес, тоді ще Інна Чуркіна, потрапила в об'єктив камери в 1983 у фільмі " Небезпечні дрібниці ". Ця маленька роль стала першим її кроком до кар'єри актриси і фотомоделі. Саме після цього фільму автори" Гості з майбутнього "помітили маленьку Інну Чуркіну і запросили її знятися у своєму проекті. У 1988 році Інна взяла участь у конкурсі краси" Московська красуня ". Для Радянського Союзу цей конкурс краси був першим в історії, його учасниці набиралися по оголошенню. Відбір пройшли 36 дівчат, серед них була і Гомес. Переможницею стала москвичка Маша Калініна [2], Гомес же вийшла у фінал [3]. Після конкурсу краси Гомес закінчила курси секретарів-референтів та влаштувалася на роботу викладачем машинопису [4].

У віці 21 роки вийшла заміж за іспанського підприємця Аугустіно Гомеса, з яким розлучилася через п'ять років. Після розлучення Інна вирішила освоїти нову професію косметолога, але для навчання потрібні гроші і тому Гомес влаштувалася на роботу моделлю в агентство Red Stars. Без відриву від модельного бізнесу вивчилася на перукаря та косметолога. Навчалася операторському майстерності у Юрія Гримова, освоїла курс фотографії [1].

В кінці 2001 року Гомес взяла участь у першому сезоні телепроекту " Останній герой " [5]. Після участі в телепроекті надійшла в Московську академію мистецтв на факультет психології (спеціальність "Психологія реклами") [6].

У 2002 році Інна народила дочку Машу [7], але після невеликої перерви знову повернулася в кіно і на телебачення.

Останні проекти, в яких Гомес взяла участь - серіал "Велика нафта" [8] і фільм " V Центурія.У пошуках зачарованих скарбів ".

В останні кілька років Гомес активно розвиває в російській суспільстві позитивне ставлення до материнства. Вона стала ініціатором проекту "Я з тобою! Добрі казки". У липні 2008 року проект був виданий фірмою " "в серії" 1С: Аудіокниги " [9].


1.3. Телебачення

Інна Гомес брала участь в реаліті-шоу " Останній герой ", знімалася в телесеріалах, вела телепрограми" Зателефонуйте Кузе "на телеканалі РТР в 1998 році і "Все для тебе" на Ren-TV у 2002 році. Також знялася у двох кліпах виконавця шансона Сергія Півночі "Осінь-мулатка" і "Будемо пам'ятати".

2. Фільмографія

Рік випуску Назва Роль
1 1983 Небезпечні дрібниці школярка (в титрах Інна Чуркіна)
2 1984 Гостя з майбутнього школярка в космопорт
3 2000 Хороші і погані Лена
4 2000 Маросейка, 12
5 2000 День народження Буржуя Алла, секретар "Буржуя"
6 2000 Любов до труни Маша
7 2001 Чорна кімната Інна
8 2001 Скляний будинок, або ключі від смерті
9 2002 Літній дощ Женя
10 2002 Головні ролі Кет
11 2002 Каменська 2.За все треба платити Карина Мескільянс
12 2004 Торгаші Алла
13 2005 Неділя в жіночій лазні
14 2005 Ліга ошуканих дружин Інга
15 2007 Прилетить раптом чарівник Віра
16 2007 Сніговий ангел Жанна, мати Василини
17 2007 Новорічні подарунки
18 2007 Змова Віра
19 2008 Ділки.Бути разом Юлія, секретар Бородіна
20 2008 Пригоди Оленки та Яреми Озвучування Аленушки
21 2008 Козаки-розбійники Поліна, мати Сашка
23 2009 Нові пригоди Оленки та Яреми Озвучування Аленушки
24 2009 Велика нафта Марія Голубєва
25 2010 V Центурія.У пошуках зачарованих скарбів Галина Ткаченко
26 2010 Ляльководи

Примітки

  1. 1 2 Інтерв'ю журналу "Місто Аеропорт". Офіційний сайт Інни Гомес - www.gomes.ru/News/Message/771RBMQ.html
  2. Журнал "Робітниця", 1988, # 8
  3. Офіційний сайт Інни Гомес - www.gomes.ru/News/Message/771RBMQ.html
  4. Інтерв'ю журналу "COSMOPOLITAN" (Травень, 2002). Офіційний сайт Інни Гомес - www.gomes.ru/News/Message/6N8NOO2.html
  5. Останній Герой. Шостий Сезон - hero6.ru /? tag = inna-gomes
  6. Kino-teatr.ru Інна Гомес Біографія - www.kino-teatr.ru/kino/acter/w/ros/1038/bio/
  7. Комсомольська правда "Інна Гомес чекає другу дитину" - www.kp.ru/daily/23628/47892/
  8. Прем'єра на Першому каналі: багатосерійний художній фільм "Велика нафта" - www.1tv.ru/news/about/157516
  9. "Добрі казки" за участю Інни Гомес і - www.1c.ru/news/pressrelise.jsp?id=884 Наталі Данилової прикрасять серію "1С: Аудіокниги"

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Волкова, Інна Олександрівна
Гомес, Скотт
Гомес, Майкл
Гомес, Рікардо
Гомес-Морено, Мануель
Валенте, Марія Гомес
Гомес Фаріас, Валентин
Інна
Лерма, Франсиско Гомес де Сандоваль
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru