Зайцева, Ганна Всеволодівна

Ганна Зайцева
Ім'я при народженні:

Ганна Всеволодівна Зайцева

Дата народження:

25 вересня 1979 ( 1979-09-25 ) (33 роки)

Професія:

актриса

Ганна Всеволодівна Зайцева - російський режисер, актриса.


Біографія

Ганна Зайцева народилася 25 вересня 1979 року в театральній родині. Папа - Всеволод Васильович Зайцев - заслужений артист Росії. Мама - Галина Федорівна Зайцева - заслужений діяч мистецтв. З 4-х років займалася хореографією: спочатку-у народному колективі "Веселі хлопці" при ДК "Текстильник" в місті Камишин Волгоградській області, далі - в Театрі Танцю під керівництвом артистів балету М. та Т. Мелікова; потім - в театральному інституті.

Закінчила музичну школу по класу фортепіано.

У шкільні роки притягувалася Камишинська драматичним театром на разові ролі в дитячі спектаклі і ранки. Грала в міській команді КВН "Волга-Волга" - прем'єр-ліга.

В 1999 р. поступила в Санкт-Петербурзьку державну театральну академію на драматичний факультет в майстерню Тростянецького Г. Р.

За роки навчання в академії були ролі:

  • Гаврош - етюди з живопису французьких художників
  • Скорчений людина - на вірші К. І. Чуковського
  • Суслик, Курка - пластична вистава "Антропологія" в хореографії Н. Х. Василькова
  • Професор Коробкін - мовної спекатакль за романом А. Білого "Москва" - педагог В. Н. Галендеев
  • Муха Марина - етюди за романом В. Пелевіна "Життя комах"
  • Лисиця - мовної спектакль по байкам І. А. Крилова
  • Вихователь дитячого будинку - з циклу "Спостереження"

Проявилася як гостро-характерна, трагіко-комічна актриса. Дипломна робота 2003 р., ролі: Мотрона, куховарка Маша, покоївка Антригіной - спектакль в постановці Тростянецького Г. Р. "Мій бідний Бальзамінів" за п'єсою О. М. Островського "Свої собаки гризуться, чужа не приставай".

По закінченні академії отримала запрошення на роботу в театр "Біля Нікітських воріт" під рук. Розовського М. Г. та " Новий драматичний театр "під рук. Долгачева В. В.

жовтень - грудень 2003 р. - режисер-постановник вистави "Дуже проста історія" за п'єсою М.Ладо. Камишинський драматичний театр. Дипломна робота; вересень - грудень 2004 р. - режисер-постановник спктакля "Халам-Бунду, або Заручники Любові" за п'єсою Ю.Полякова. Ставропольський Академічний театр драми і комедії ім.М. Ю. Лермонтава; На даний час зайнята в репетиціях антрепризного театрального проекту "Найдавніша професія" за п'єсою П. Вогел реж. Дм. Пантелєєв. Роль - Урсула. В даний час Ганна є кастинг-директором (режисер з кастингу), продюсерський центр "Леан М".


Фільмографія

  1. 2000 - Вулиці розбитих ліхтарів (Серіал) - студентка Марина
  2. 2001 - 2002 - Коричневий шафа - Аня
  3. 2002 - Чорний ворон (Серіал) - кримінальниці Санька
  4. 2003 - Таємниці слідства 3 (Серіал) - Секретар суду
  5. 2004 - Говорить Москва - снайпер Михайлова
  6. 2004 - Дзісай - Покоївка
  7. 2006 - Важливіше ніж любов - Белком-молода