Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Качин, В'ячеслав Германович


В'ячеслав Качін.jpg

План:


Введення

В'ячеслав Германович Качин ("Славец") (нар. 18 жовтня 1964, Москва, СРСР) - гітарист, продюсер, композитор, поет і актор, колишній учасник груп Санкт-Петербург, Kach in Band, Курили, Доза, СС-20, КиТ та ін На сьогоднішній момент гітарист, лідер гурту Kedbl.
Син радянського і російського актора Качин Германа Миколайовича.



1. Рання творчість

  • З 1981 по 1982 : гітарист групи "Санкт-Петербург" (м. Москва)
  • З 1982 по 1985 : Служба в ВМФ
  • З 1985 по 1987 : Порожня витрата часу робота двірником, лаборантом, листоношею, постановником декорацій на Мосфільмі і щоденні вправи в грі на гітарі
  • З 1987 по 1988 : Училище ім.Щепкіна, акторський факультет - відрахований за аморальний вигляд
  • З 1988 по 1992 : ГІТІС, акторський факультет успішно закінчений
  • З 1992 по 1993 : рок ​​група "Kach in Band"
  • З 1993 по 1994 : рок ​​група "Курили"
  • З 1994 по 1995 : рок ​​група "Доза"
  • З 1995 по 1996 : рок ​​група "СС-20"
  • З 1996 по 1997 : саксофоніст, клавішник Л.Успенской
  • З 1997 по 1998 : рок ​​група "КиТ"
  • З 1998 по 1999 : гітарист К.Лель
  • З 1999 по теперішній час: Лідер групи Kedbl

2. 80-е

Перша рок група була створена В'ячеславом Качин в 1978 році в школі разом зі своїм однокласником Андрієм Родіним (нині група Тайм - Аут, барабани). А вже в 1981 році Качин запрошують в професійну групу, "Санкт-Петербург", в якості гітариста, після успішної здачі програми художньому раді, група починає безперервні гастролі по СРСР, але в 1982 році Качин закликають в ВМФ.
Після служби, в 1985 році, В'ячеслав протягом двох років намагається відновити свою музичну діяльність, але всі спроби знайти однодумців виявляються безуспішними. І в 1987 році Качин різко переорієнтовується у бік театру і кіно і надходить в Театральне Училище ім.Щепкіна на курс Ю.Соломіна. Але, провчившись рік, Соломія відраховує Качин за його волелюбний норов і протестні, антикомуністичні погляди, хоча, офіційно, відрахування трактується як аморальний вигляд. Але вже на наступний рік Качин надходить в Гітіс (нині Російська академія театрального мистецтва) на акторський факультет в майстерню Вл. Андрєєва. Вже в кінці другого курсу Андрєєв запрошує Качин в театр ім. Єрмолової. Але закінчивши інститут в 1992 році, Качин вибирає рок-музику і припиняє свою діяльність як драматичного актора.


3. Даний час

Перегравши у низці груп, Качин в 1999 році створює групу Kedbl. В різний час в Кедах грають такі музиканти як В.Левкін, Сергій Кринскій (екс-басист групи Мара, групи Нікель, басист групи Серьга, П.Зюзін (барабанщик груп Чорний Кава, Каре, СС-20), В.Михайлов (екс-басист груп Корозія Металу, Дубль-1 та ін.) У 2005р продюсером групи Kedbl стає Дмитро Хакимов (Наїв, Блондинка Ксю, Агата Крісті, Гліб Самойлоff & the Matrixx).
У 2008 році Качин повністю оновлює склад групи і в групу приходять молоді музиканти Дмитро Клочков (бас, вокал), та Артем курній (барабани), в такому складі в 2009 році Кеди випускають свій шостий альбом.В березні 2011 на роботу в Казахстан їде А . курній і в групу Kedbl приходить барабанщик А.Кононов і група Кеди остаточно закінчує з поп-панк експериментами і приступає до роботи над концептуально новою концертною програмою.


4. Дискографія

За участю в групі "КиТ"

  • Фламандії (1998)

За участю в групі Kedbl

  • Fломастером (2000)
  • ZAпанкі (2002)
  • 40 уколів (2005)
  • Біль срібло (2006)
  • Вдих видих (2007)
  • Офіційний mp3 (2007)
  • Валідол (2009)

5. Відеокліпи

  • Рибалка (2001)
  • Однокласниця (2002)
  • Новорічна (2002)
  • Пішли всі на (2005)
  • Такі справи (2006)
  • Молодий автобус (2006)
  • Рибалка-2 (2007)
  • 2 сережки (2007)
  • Поки (2009)

6. Триб'ют

7. Цікаві факти

  • У 1998 році Качин, перебуваючи в США, точніше в Каліфорнії, знайомиться з відомим американським продюсером Джеррі Фінном і в 2004 році відправляє йому п'ять треків групи Kedbl з альбому 40-Уколов, після чого Фінн пропонує кілька спільних концертів в якості саппорта з групою Blink-182, але незабаром група Blink-182 припиняє своє існування, а в 2008 році Джеррі Фінн помирає від інсульту.
  • Качин є щасливим володарем досить рідкісного інструменту, який був їм придбаний в США - Gibson Les Paul Custom 1971 року, ця експериментальна серія була випущена в період з 1971 по 1973 роки кількістю близько 100 примірників у місті Kalamazoo.

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Качин
Качин (штат)
Галинін, Герман Германович
Богораз, Володимир Германович
Казанцев, Віктор Германович
Климов, Елем Германович
Аппельрот, Володимир Германович
Крупнов, Анатолій Германович
Шаталін, Андрій Германович
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru