Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Мурзаева, Ірина Всеволодівна



Ірина Всеволодівна Мурзаева
Портрет
Актриса
Рід діяльності:

актриса

Дата народження:

15 травня 1906 ( 1906-05-15 )

Місце народження:

Красноуфімськ, Росія

Дата смерті:

3 січня 1988 ( 1988-01-03 ) (81 рік)

Місце смерті:

Москва

Мурзаева Ірина Всеволодівна ( 1906 - 1988) - радянська актриса театру і кіно.


Біографія

Закінчила театральний технікум ім.Луначарського ( 1927). В 1927 - 1928 і в 1930 - 1931 - актриса Свердловського ТЮГу, в 1928 - 1937 - театру-студії під керівництвом Р. Н. Симонова, в 1937 - 1956 - актриса і режисер Московського ТРАМ (з 1938 - театр ім.Ленінського комсомолу).

Багаторазово знімалася в кіножурналі " Єралаш ".


Фільмографія

  1. 1941 - Серця чотирьох - манікюрниця Тамара Спиридонівна
  2. 1944 - Весілля - гостя
  3. 1945 - Близнюки - Алла
  4. 1954 - Анна на шиї - Мавра Григорівна '
  5. 1957 - Дівчина без адреси - провідник
  6. 1960 - Проста історія - мати
  7. 1961 - Вечори на хуторі біля Диканьки - дячиха
  8. 1962 - Веселі історії - пані на матраці
  9. 1963 - Коли козаки плачуть - Параска
  10. 1964 - Казка про втрачений час - зла чарівниця Анна Іванівна
  11. 1965 - Діти Дон Кіхота
  12. 1965 - Двадцять років по тому - стривожена городянка
  13. 1966 - Жінки - консьєржка
  14. 1967 - Залізний потік
  15. 1968 - Вогонь, вода і ... мідні труби - гостя
  16. 1969 - Гори, гори, моя звезда - таперша
  17. 1969 - Вибух після півночі - дружина чиновника
  18. 1969 - Останні канікули - приватники
  19. 1970 - Опікун - Антоніна Іванівна Прокопчук
  20. 1970 - У тридев'ятому царстві ... - перша фрейліна
  21. 1971 - 12 стільців - екскурсовод
  22. 1971 - Старики-розбійники - доглядачка музею
  23. 1972 - Учитель співу - бабуся
  24. 1974 - Північна рапсодія
  25. 1974 - Три дні в Москві - Мотрона
  26. 1976 - Повість про невідомого актора
  27. 1976 - Злочин - Бабуся
  28. 1976 - Про дракона на балконі, про хлопців і самокат - Таїсія Іванівна
  29. 1977 - Розіграш - сусідка Фіра Соломоновна
  30. 1978 - Інкогніто з Петербурга
  31. 1978 - Здається квартира з дитиною
  32. 1978 - Близька далина - секретарка Нілу Андрійовича
  33. 1981 - Казка, розказана вночі - тітонька Графині
  34. 1983 - Одружений холостяк - Анна Христофорівна
  35. 1983 - Вітя Глушаков - друг апачів - бабка в черзі
  36. 1984 - Зудов, ви звільнені! - Баба Настя
  37. 1984 - Навіщо людині крила
  38. 1984 - Щаслива, Женька! - "Пацієнтка баба Зіна"
  39. 1987 - Слідство ведуть знавці.Бумеранг

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Зайцева, Ганна Всеволодівна
Келдиш, Людмила Всеволодівна
Шенгелая, Аріадна Всеволодівна
Сафонова, Олена Всеволодівна
Санаєва, Олена Всеволодівна
Лермонтова, Юлія Всеволодівна
Ірина
Ірина Михайлівна
Нельсон, Ірина
© Усі права захищені
написати до нас