Муценіеце, Агата

Агата Муценіеце (після заміжжя Прилучному [1]; латиш. Agata Muceniece , Рід. 1 березня 1989, Рига) - латвійська актриса і модель.


1. Біографія

Агата Муценіеце народилася в Ризі 1 березня 1989. Батько працював барменом (помер, коли Агата була ще дитиною), мати - кухарем; старша сестра - Санта. У шкільні роки відвідувала театральну студію "Скринька" (майстерня Л. Є. Шевченко). Після закінчення школи працювала моделлю, рекламувала відому марку італійського взуття, об'їздила з фотосесіями багато країн Європи. Повернувшись до Риги, вступила до Латвійський університет (спеціальність "Китайська філологія"), проте в 2008 році переїхала до Москву і поступила на акторський факультет ВДІКу (майстерня А. Я. Михайлова), який закінчила в 2012 році.

Дебютувала у кіно в 2007 році. Найбільш відома роль - Дар'я Старкова в телесеріалі "Закрита школа".

Знімалася в рекламі " Білайн "," Nescafe "," Мегафон "," Евросеть "," Jardin "," Savage ", Сбербанк, " OBI ".


1.1. Приватне життя

На зйомках "Закритої школи" познайомилася з актором Павлом Прилучному [2], в серпні 2011 року пара таємно одружилася в одному з московських РАГСів [3]. 11 січня 2013 у них народився син Тимофій [4]. Актриса офіційно взяла собі прізвище чоловіка, тепер дівоче прізвище Муценіеце стала її творчим псевдонімом [1].
Сім'я Агати:


2. Фільмографія

Рік Назва Роль
2007 з Далі (Епізод)
2010 з Стройбатя Світлана Архипова
2010 з Невидимки (В епізоді "Гадина")
2010 - 2012 з Закрита школа Дар'я Старкова
2012 ф Роман з кокаїном подружка Єгорова
2012 ф Моя шалена родина Світлана
2012 з Геймери Маргарита Смирнова

Примітки

  1. 1 2 Чи правда ..? - www.telesem.ru/week/hot-pager/7554-pravda-li- на сайті telesem.ru, 13 червня 2012
  2. Павло Прилучний і Агата Муценіеце - татуйована любов на все життя! - www.krassotkam.ru/?p=3103, krassotkam.ru, 15 травня 2011
  3. Актори "Закритої школи" таємно одружилися - www.dni.ru/showbiz/2012/4/18/231763.html. Дни.Ру (18.04.2012). Статичний - www.webcitation.org/68VFWgFKH з першоджерела 18 червня 2012.
  4. Агата Муценіеце народила сина - www.vokrug.tv/article/show/Agata_Mutsenietse_rodila_syna_36885/. "Навколо ТВ" (12.01.2013). Статичний - www.webcitation.org/6Dq4JgApB з першоджерела 21 січня 2013.