Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Парсонс, Джим


Фото

План:


Введення

Джим Парсонс ( англ. Jim Parsons ; Рід. 24 березня 1973 ( 19730324 ) ) - американський актор, відомий по ролі молодого доктора наук Шелдона Купера в комедійному серіалі " Теорія великого вибуху ". Володар премій" Золотий глобус "і" Еммі ".


1. Біографія

Джим Парсонс народився і виріс в Х'юстоні, штат Техас. Закінчив середню школу в 1991 році. В даний час Джим Парсонс живе в Лос-Анджелесі [1] Захоплюється грою на піаніно, любить дивитися спорт, особливо теніс, бейсбол і баскетбол. [2] На початку кар'єри знімався в декількох рекламних роликах, серед яких є ролики для Quiznos, FedEx Express, Arby's. Також знявся в відеокліпі Up2 You + Me благодійної програми Stand Up To Cancer. [3].


2. Особисте життя

Парсонс живе в Лос-Анджелесі. [4] У 2012 році здійснив камінг-аут, розповівши про свої десятирічних відносинах з бойфрендом. [5]

3. Премії та нагороди


4. Фільмографія

Рік Російська назва Оригінальна назва Роль
2004 ф Країна садів Garden State Тім
2004 - 2005 з Справедлива Емі Judging Amy Роб Холбрук
2005 ф Велике нове диво The Great New Wonderful Джастін
2005 ф Висоти Heights Олівер
2006 ф 10 кроків до успіху 10 Items or Less адміністратор
2006 ф Школа негідників School for Scoundrels однокласник
2007 ф Садівник Едему Gardener of Eden Спимо
2007 - 2012 з Теорія великого вибуху The Big Bang Theory Шелдон Купер
2009 мс Гріффіни Family Guy Шелдон Купер
2011 ф Великий рік The Big Year Крейн
2011 з АйКарлі ICarly Калеб
2011 ф Маппет The Muppets Уолтер в людській подобі

Примітки

  1. Getlen, Larry 'Big Bang Theory' Nerd May Get The Girl - www.nypost.com/p/entertainment/tv/item_wdQH8p7Q2HrdQ8qX3pGa2L. NYPOST.com (27 April 2009). Читальний - www.webcitation.org/68FEEu94o з першоджерела 7 червня 2012.
  2. Jim Parsons - Jim Parsons Pictures, Biography, Movies - www.poptower.com / jim-parsons.htm. Poptower.com (24 March 1973). Читальний - www.webcitation.org/66M8Vl3KV з першоджерела 22 березня 2012.
  3. "Up 2 You + Me" Featuring Jim Parsons (Music Video) - www.youtube.com/watch?v=z-R2eqF5m9Y. http://www.standup2cancer.org/. - www.standup2cancer.org/ .
  4. Getlen, Larry. 'Big Bang Theory' Nerd May Get The Girl - www.nypost.com/p/entertainment/tv/item_wdQH8p7Q2HrdQ8qX3pGa2L, New York Post (April 27, 2009).
  5. Healy, Patrick Stalked By Shadows (and a Rabbit) - The New York Times. The New York Times Company (May 23, 2012). Читальний - www.webcitation.org/68jDiT1uT з першоджерела 27 червня 2012.
  6. Лариса Саєнко Американська телеакадемія роздала "Еммі" за найкращі телесеріали - www.rian.ru/culture/20100830/270272621.html. РІА Новини (30 серпня 2010). Читальний - www.webcitation.org/66M8WIE5I з першоджерела 22 березня 2012.
  7. Американська телеакадемія роздала "Еммі" за найкращі роботи на ТБ - ria.ru/review/20110919/439743490.html. РІА Новини (19 вересня 2011). Читальний - www.webcitation.org/65rutXUVt з першоджерела 2 березня 2012.
  8. Премія "Золотий Глобус-2011" accessdate = 2011-01-17 - globus.kinonews.ru/2011 / (1 ​​січня 2011). Читальний - www.webcitation.org/66M8edu6M з першоджерела 22 березня 2012.
  9. Краща акторська робота в комедійному або музичному телесеріалі - bigbang-tv.ru/news/tbv_i_dzhim_parsons_nominirovany_na_zolotoj_globus/2010-12-16-251 (1 січня 2011). Читальний - www.webcitation.org/66M8hgjsf з першоджерела 22 березня 2012.
Перегляд цього шаблону Теорія великого вибуху
Список епізодів Цитати Нагороди та номінації
Персонажі Леонард Хофстедтер Шелдон Купер Пенні Раджеш Кутраппалі Говард Воловиця Бернадетт Ростенковскі Емі Фаулер The Big Ban.png
Актори Джонні Галекі Джим Парсонс Кейлі Куоко Кунал Найяра Саймон Хелберг Мелісса Ройч Маїму Бялик
Творці Чак Лоррі Білл Преді
Офіційний сайт серіалу - www.cbs.com/primetime/big_bang_theory/ (Англ.)
Перегляд цього шаблону Премія "Золотий глобус" за кращу чоловічу роль в телевізійному серіалі - комедія або мюзикл
Перегляд цього шаблону Премія "Еммі" за кращу чоловічу роль у комедійному телесеріалі (2001-теперішній час)

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Парсонс, Тоні
Парсонс, Алан
Парсонс, Річард
Парсонс, Толкотт
Парсонс, Чарлз Алджернон
Парсонс, Вільям (лорд Росс)
Моллісон, Джим
Торп, Джим
Гаррісон, Джим
© Усі права захищені
написати до нас