Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Пузиревський, Ян Юлійович



Ян Пузиревський
Фото
Кадр з фільму "Таємниця Снігової королеви"
Ім'я при народженні:

Ян Юлійович Пузиревський

Дата народження:

30 грудня 1970 ( 1970-12-30 )

Місце народження:

Москва, СРСР

Дата смерті:

3 квітня 1996 ( 1996-04-03 ) (25 років)

Місце смерті:

Москва

Громадянство:

Flag of Russia.svg Росія

Професія:

актор

Кар'єра:

1980 - 1990

IMDb :

ID 0701381

Ян Юлійович Пузиревський (1970, Москва - 1996, Москва) - радянський кіноактор.

Першу роль в кіно зіграв у 10-річному віці, до 20 років взяв участь у зйомках п'ятнадцяти картин. Закінчив Щукінське училище, працював у Московському молодіжному театрі і в Театрі на Таганці.

Успіхи Пузиревський в роботі контрастували з неприємностями в сімейному житті. Одружився в 18 років, але шлюб виявився невдалим, подружжя вирішило розлучитися.

3 квітня 1996 Пузиревський прийшов в квартиру до дружини (з якою він на той час жив окремо) побачити півторарічного сина. Актор взяв у руки дитини і зі словами "Прости, сину!" вистрибнув з вікна 12-го поверху. Дитина, за неймовірною випадковості, зачепився за гілки дерева і залишився живий, а сам Пузиревський загинув.

Похований на Ваганьковському кладовищі.


Театральні роботи

Фільмографія

  1. 1984 - Осінній подарунок фей
  2. 1985 - Пан гімназист
  3. 1986 - Була не була
  4. 1986 - Віра
  5. 1986 - Таємниця Снігової королеви - Кай
  6. 1988 - Публікація - Вадим Руднєв
  7. 1989 - Аварія - дочка мента - Принциповий однокласник
  8. 1990 - Вбивство на монастирських ставках (Адвокат) - Олег Чепцов

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Вітте, Сергій Юлійович
Іванов, Олександр Юлійович
Сюзор, Павло Юлійович
Бенуа, Юлій Юлійович
Розенцвейг, Віктор Юлійович
Левідов, Михайло Юлійович
Строцев, Дмитро Юлійович
Учитель, Юхим Юлійович
Ахрон, Йосип Юлійович
© Усі права захищені
написати до нас