Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Сабельникова, Євгенія Олексіївна



Євгенія Сабельникова
Ім'я при народженні:

Євгенія Олексіївна Сабельникова

Дата народження:

15 травня 1951 ( 1951-05-15 ) (61 рік)

Місце народження:

місто Ленінград, СРСР

Громадянство:

Flag of the Soviet Union.svg СРСР

Професія:

Актриса

Кар'єра:

1970 - 1983

IMDb :

ID 0754683

Євгенія Олексіївна Сабельникова (нар. 1951) - радянська кіноактриса.


Біографія

Євгенія Сабельникова народилася 15 травня 1951 годa в Ленінграді.

  • Батько - Олексій Сабельников, закінчив історичний факультет ЛДУ, був полковником Головне політичне управління.
  • Мама - Галина Іванівна, працювала бухгалтером.

Закінчила Ленінградський інститут театру, музики і кінематографії, курс Л.Ф.Макарьева ( 1972).

Працювала на кіностудії " Ленфільм ".

В даний час живе в Німеччини.


Фільмографія

  1. 1970 - Нічна зміна
  2. 1970 - Сім наречених єфрейтора Збруєва - подруга Надії
  3. 1971 - Холодно-гаряче
  4. 1972 - Учитель співу - Наташа, наречена Діми
  5. 1972 - Останні дні Помпеї - Наташа
  6. 1973 - З веселощами й відвагою - Люся
  7. 1973 - Старі стіни - дочка Ірина
  8. 1973 - Про тих, кого пам'ятаю і люблю - Катя Сомова
  9. 1974 - Горя боятися - щастя не видать
  10. 1975 - Від зорі до зорі
  11. 1976 - Жити по-своєму - Лена
  12. 1976 - Спадкоємці
  13. 1976 - Просто Саша
  14. 1976 - Ви мені писали ...
  15. 1977 - Сутичка в хуртовині
  16. 1979 - Молодість з нами
  17. 1980 - Ти повинен жити
  18. 1981 - Оленяча охота
  19. 1982 - Смерть на злеті - Таня, співробітниця КДБ
  20. 1983 - Вітя Глушаков - друг апачів - мама Віті
  21. 1983 - Обіцяю бути! ...

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Євгенія
Євгенія Римська
Євгенія Тур
Гінзбург, Євгенія Соломонівна
Ханаева, Євгенія Нікандровна
Ізабелла Клара Євгенія
Глушенко, Євгенія Костянтинівна
Жигульонку, Євгенія Андріївна
Мельникова, Євгенія Костянтинівна
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru