Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Том Беренджер



План:


Введення

Том Беренджер ( англ. Tom Berenger ; Р. 1949) - американський кіноактор, лауреат премій " Золотий глобус "і" Еммі ".


1. Біографія

Том Беренджер (справжнє ім'я - Томас Майкл Мур англ. Thomas Michael Moore ) Народився 31 травня 1949 в Чикаго.

2. Особисте життя

Том Беренджер має двох дітей від першого шлюбу з Барбарою Уїлсон (Мур), на якій він був одружений з 1976 по 1984 рік: Еллісон Мур (нар. 1977) і Патрік Мур (нар. 1978). У нього є три дочки від другої дружини Лізи Вільямс, на якій він був одружений з 1986 по 1997: Челсі Мур (нар. 1987), Хлоя Мур (нар. 1988) і Шило Мур (нар. 1995). У нього є одна дочка, Скаут Мур (нар. 1998) в шлюбі з Патрісією Альваран, на якій він одружився в 1998 році.

3. Премії та номінації


4. Фільмографія

Рік Російська назва Оригінальна назва Роль
1981 ф Пси війни Dogs of War Дрю Блаклай
1982 ф По той бік дверей Oltre la porta Метью Джексон
1982 з Привіт Cheers Дон Сентрі
1983 ф Велике розчарування Big Chill, The Сем Уебер
1983 ф Едді і круїзери Eddie and the Cruisers Френк Ріджвей
1984 ф Місто страху Fear City Метт Россі
1985 ф Ковбойський рапсодія Rustlers 'Rhapsody Рекс О-Херліхан
1986 ф Взвод Platoon старший сержант Боб Барнс
1986 ф Якщо настане завтра If Tomorrow Comes Джеф Стівенс
1987 ф Той, хто мене береже Someone to Watch Over Me Детектив Майк Кіган
1987 ф Дорога Америка: листи додому Dear America: Letters Home from Vietnam
1988 ф Вогонь на поразку Shoot To Kill Джоннатан Нокс
1988 ф Причащання Last Rites
1988 ф Зрада Betrayed Гаррі Сіммонс
1988 ф Останній ритуал Last Rites батько Майкл Пейс
1989 ф Вища ліга Major League Джейк Тейлор
1989 ф Народжений четвертого липня Born on the Fourth of July сержант Хейс
1990 ф Випадкова любов Love at Large Гаррі Доббс
1990 з Як в кіно Dream On Нік Спенсер
1990 з Закон і порядок Law & Order Дін Тайлер
1991 ф Вщент Shattered Ден Меррік
1991 ф Гра в полях господніх At Play In The Fields Of The Lord Левіс Мун
1993 ф Тріска Sliver Джек Лендсфорд
1993 ф Геттісберге Gettysburg генерал Лонгстріт
1993 ф Снайпер Sniper Томас Беккет
1994 ф Конвоїри Chasers Рок Рейлі
1994 ф Вища ліга 2 Major League II Джейк Тейлор
1995 ф Ангел помсти The Avenging Angel Майлз Атлей
1995 ф Останній з племені людей-псів The Last Of Dogmen Левіс Гейтс
1995 ф Мова тіла Body Language адвокат Гевін Сінтклер
1996 ф Заміна The Substitute Джонатан Шейл / Джеймс Сміт
1996 ф Несподіваний пекло An Occasional Hell доктор Ернест Деволт
1997 ф Хлопці що треба Rough Riders Теодор Рузвельт
1997 з Еллі МакБіл Ally McBeal Харрісон Вайатт
1998 ф Лісовик Gingerbread Man, The Піт Ренделл
1998 ф Змова Shadow of Doubt Джек Кампиони
1999 ф Вбивця ворон A Murder of Crows Кліффорд Дюбос
1999 ф Герой-зрадник One Man's Hero Джон Рейлі
1999 ф Ворог мого ворога Diplomatic Siege генерал Бак Суейн
1999 з Третя Зміна Third Watch Аарон Нобл
1999 ф У компанії шпигунів In the Company of Spies Кевін Джефферсон
1999 ф Турбулентність 2: страх польоту Fear of Flying Сайкс
2000 ф Злом Takedown Маккой Роллінс
2000 ф Затяжний стрибок Cutaway "Ред Лайн"
2001 ф Тренувальний день Training Day Стен Гурскі
2001 ф Знак Голлівуду Hollywood Sign, The Том Грінер
2001 ф Остання істина True Blue
2001 ф Вартова башта Watchtower Арт Стонер
2002 ф Детоксикація D-Tox Хенк
2002 ф Вершники правосуддя Johnson County War Кейн Хаммет
2002 ф Лінія нападу Junction Boys, The Пол Бріант
2002 ф Снайпер 2 Sniper 2 Томас Беккет
2003 з Миротворці Peacemakers Джаред Стоун
2004 ф Столичний місто Capital City сенатор Фоксуорт
2004 ф Снайпер 3 Sniper 3 Томас Беккет
2005 ф Детектив Detective сержант Малколм Ейнслі
2005 з На захід Into the West полковник Чівінгтон
2006 з Нічні кошмари і фантастичні видіння Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King Річард Кіннелл
2006 ф Емі Койн Amy Coyne Мак
2007 ф Різдвяне диво Джонатана Тумі Christmas Miracle of Jonathan Toomey, The Джонатан Тумі
2007 з Жовтневий шлях October Road
2008 ф Шлях клинка Stiletto Вірджіл Вадалос
2009 ф Грішники і святі Sinners & Saints
2009 ф Безмовний яд Silent Venom адмірал Бредлі Уоллес
2009 ф Остання воля Last Will Френк Емері
2009 ф Точка розлому Breaking Point Стівен
2010 ф Козирні тузи 2 Smokin 'Aces 2: Assassins' Ball Уолтер Уїд
2010 ф Швидше кулі Faster "Начальник"
2010 ф Початок Inception Пітер Браунінг
2012 з Хетфілд і Маккоя Hatfields & McCoys Джим Венс

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Том-том
Хенкс, Том
Сандберг, Том
Кауліц, Том
Харді, Том
Йорк, Том
Петті, Том
Вейтс, Том
Лануа, Том
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru