Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Хен Бін


Фото

План:


Введення

Хен Бін ( кор. 현빈 , Уроджений Кім Тхепхен кор. 김태평 , Рід. 25 вересня 1982 в Сеулі) - південнокорейський актор і модель. Відомий за фільмами "Перше кохання мільйонера", "Я дуже щасливий" і корейським серіалів ( дорамам) "Ірландія", "Мене звати Кім Сам-Сун", "Снігова королева", "Світ, в якому вони живуть", "Друг, це наша з тобою легенда", "Таємничий сад".


1. Юнацтво

Мрія стати актором з'явилася у Тхепхена ще в старшій школі. Він відвідував акторський гурток під виглядом, що йде в бібліотеку. Коли це з'ясувалося, йому заборонили відвідувати ці заняття. Але невдовзі батьки здалися перед наполегливістю сина, поставивши, правда, умову: він повинен отримати освіту в Театральній студії університету Чхон-Ан. Що Тхепхен і зробив.

2. Кар'єра

2.1. Початок кар'єри, перші ролі

Хен Бін дебютував у фільмі "Убойная команда". За словами актора, хоч він і зіграв у ньому невелику роль, отриманий досвід виявився дуже корисним в майбутньому на зйомках "Ірландії".

2.2. Популярність

Популярність прийшла до Біну з фільмами "Довгоногий дядечко", "Перша любов мільйонера" ​​і серіалом "Снігова королева". Як модель молода людина теж досить успішний. Його фотосесії: "Caspi Conus", "HangTen", "Radio Garden", "Sieg". Знімки можна побачити на офіційному сайті Хен Біна. [1] Хен Бін активно знімається в рекламі і кліпах. [2]

2.3. Продовження кар'єри

З 2010 року по січень 2011 року по телебаченню Південної Кореї транслювалася дорама "Таємничий сад".

3. Особисте життя

За характером Хен Бін дуже скромний - він ніяковіє розмовляти з незнайомцями. Його акторському таланту допомагають розвиватися приголомшливе чарівність і харизма. Актор вважає, що ім'я Кім Тхепхен трохи старомодне, але тим не менш гарне - з нього можна зрозуміти, що він не запальний. Сценічний псевдонім "Хен Бін" означає "яскраво сяяти" - це відображає мрію Тхепхена стати одним з найкращих акторів.

Зустрічався і був заручений з корейською актрисою і колегою по дораме "Світ, в якому вони живуть" Сон Хеге, але пара розлучилася через злих язиків, напруженого графіка зйомок і заступанням на військову службу Хен Біна.

З 7 березня 2011 Хен Бін офіційно зарахований на військову службу у морській піхоті в Сегюр, Південна Корея. Його військова служба складе 21 місяць. Попередня дата демобілізації - 6 грудня 2012 року.


4. Нагороди

Володар восьми різних нагород "KBS Acting Awards" та нагороди за величезну популярність "42nd Baeksang Awards" ( 2006).

5. Фільмографія

Рік Назва російською Назва англійською Роль
2011 І в горі, і в радості Come Rain Come Shine Чісок
2010 Сльози Африки Tears of Africa Оповідач
2010 Таємничий сад Secret Garden Кім Чжувон
2010 Пізня осінь Late Autumn Тан Вей
2009 Друг, це наша з тобою легенда Friend, Our Legend Хан Донс
2008 Я дуже щасливий I'm Very Happy Чхо мансі
2008 Світ, в якому вони живуть The World That They Live In Чон Джіо
2006 Снігова королева The Snow Queen Хан Тевун / Хан Дикгу
2006 Перше кохання мільйонера A Millionaire's First Love Чеген
2005 Довгоногий дядечко Daddy-Long-Legs Хьюн-Джун
2005 Мене звати Кім Сам-Сун My Name is Kim Sam-Soon Хен Джінхон
2004 Ірландія Ireland Кан Гук
2004 Забійна команда Spin Kick Хв Гю
2003 Нон-стоп, сезон 4 Nonstop 4 Хен Бін
2003 Охоронець Bodyguard Переслідувач
2002 Душ Shower

6. Факти

  1. Зростання Біна - 184 см, вага - 74 кг.
  2. У Біна є старший брат.
  3. Агентство-продюсер актора - Star M Entertainment.
  4. Бін воліє такі види спорту, як плавання і баскетбол. Любить футбол, і навіть складається у футбольній команді зірок, очолюваної Кім Суро.
  5. Цікавиться інтелектуальними "наглядовими" іграми - наприклад, шахами.

Примітки


Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Хен'ян
Хен Ен Мін
Хен, Йоганн
Чжан Хен
Сюй Хен
Містер Бін (телесеріал)
Культура Хоа-Бін
Кобейн, Френсіс Бін
Абу-ль-Фарадж бін Харун
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru