Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Чернов, Юрій Миколайович



План:


Введення

Юрій Миколайович Чернов ( 24 квітня 1949, Куйбишев (нині - Самара)) - радянський і російський актор театру і кіно. Заслужений діяч мистецтв Росії, Заслужений артист Росії (29.08.1994) та Народний артист Росії (10.01.2008).


1. Біографія

Юрій Миколайович народився 24 квітня 1949 в місті Куйбишеві. Закінчив Московське циркове училище та ГІТІС.

Знімається в кіно з 1968 - у фільмі " Доживемо до понеділка "зіграв учня старшого класу Сиромятникова.

В 1969 був уже затверджений режисером Володимир Мотиль на роль Петрухи в популярному радянському бойовику " Біле сонце пустелі ", але Юрій Миколайович вибрав цирковий шлях. [1] [2]

Грав у Московському театрі мініатюр, а з 1994 в Театрі Місяця. З 2004 р. - актор театру "Школа сучасної п'єси".

З 1995 по 2000 рік був співведучим телегри Колесо історії

У 1999 році разом з іншими відомими артистами взяв участь у проекті Віктора Мережко і композитора Євгена Бедненко "Співають зірки театру і кіно", де з успіхом виступив як виконавець пісень. Підсумком проекту стали концерти і музичний диск, випущений в США і продубльований "Радіо МПС".

В даний час, крім кіно (переважно в епізодах), знімається в гумористичних кіножурналах " Гніт "і" Єралаш ", а також є одним з провідних популярної телепередачі для дітей" На добраніч, малюки! ".

Активно працює для Товариства інвалідів та займається видавничою діяльністю. Викладає в Інституті народної творчості ( гітара, губна гармошка, вокал).

Як співак разом з групою Євгенія Бедненко "Хорус" записав сольний диск "Доживемо до понеділка, друзі!" (2001 рік).

Одружений, має двох дітей.


2. Нагороди та звання

3. Фільмографія

  1. 1968 - Доживемо до понеділка - Сиромятніков
  2. 1969 - Сільський детектив
  3. 1972 - Зовсім пропащий - людина на пристані
  4. 1973 - Іван Васильович змінює професію - балалаєчник (в титрах не вказаний)
  5. 1974 - Закриття сезону
  6. 1975 - Шторм на суходолі - Федя-потопельник
  7. 1975 - Маяковський сміється
  8. 1975 - Городяни
  9. 1976 - Пригоди Нукі - лейтенант міліції
  10. 1976 - Пригоди Травки - Петя Орлов, водій-далекобійник
  11. 1977 - В зоні особливої ​​уваги - черговий "Північних"
  12. 1977 - "Посейдон" поспішає на допомогу - матрос
  13. 1978 - Баламут - санітар Зубков
  14. 1979 - Пригоди Електроніка - тато Сироїжкіна
  15. 1979 - Циган - шофер Микола
  16. 1979 - Дивовижні пригоди Дениса Корабльова - Сажин / "Олег Попов"
  17. 1979 - Моя Анфіса
  18. 1979 - Ведмедик на півночі
  19. 1979 - Забудьте слово "смерть" - Михайличенко
  20. 1979 - День весілля доведеться уточнити - Толя Казутін
  21. 1980 - Нічна подія - водій "Москвича"
  22. 1980 - Юність Петра - юродивий
  23. 1980 - На початку славних справ - юродивий
  24. 1981 - Громадянин Лешка
  25. 1981 - Андрій і злий чарівник - Водяний
  26. 1982 - Там, на невідомих доріжках ... - писар Чумічка
  27. 1982 - Передчуття любові - товариш по службі Вишнякова
  28. 1983 - Моментальний знімок
  29. 1983 - З життя начальника карного розшуку - бандит Корито
  30. 1983 - Хабар
  31. 1983 - Небезпечні дрібниці - батько Діми
  32. 1984 - Дуже важлива персона - механік каруселі
  33. 1985 - В. Давидов і Голіаф (к / м) - шофер самоскида
  34. 1985 - Увага!Всім постам ... - Коля Лучкін, напарник Віктора
  35. 1985 - Танці на даху - бармен
  36. 1985 - Не має чину - філер "Доктор"
  37. 1985 - Не схожа
  38. 1985 - Після дощику в четвер - глашатай
  39. 1987 - Загін спеціального призначення
  40. 1987 - Уповноважений революцією
  41. 1988 - Таємниця золотого Брегета - Петруха
  42. 1988 - Раз, два - горе не біда - писар
  43. 1989 - З життя Федора Кузькіна
  44. 1990 - День любові - батько Христини
  45. 1991 - За Таганці ходять танки - міліціонер у цивільному
  46. 1991 - Глухомань - Кутузов
  47. 1992 - Сатиричний кіножурнал Фітіль № 133-02 "Випадок в лазні"
  48. 1995 - Золоте дно - Фоня
  49. 1995 - Ширлі-Мирлі - спецкур'єр Леша
  50. 1997 - Поліцейські і злодії
  51. 1998 - Му-му
  52. 1999 - Знову треба жити
  53. 2000 - Справжні пригоди - сусід
  54. 2001 - Сищик з поганим характером - Денежкін
  55. 2001 - З новим щастям! 2 - Льоня
  56. 2002 - Племінник, або Російський бізнес 2 - шнирі
  57. 2003 - Детектив по-російськи - Гусєв
  58. 2003 - Love-сервіс - Костик
  59. 2003 - Ювілей прокурора
  60. 2004 - Життя шкереберть - Музикант
  61. 2005 - Феномен
  62. 200? - Секрет фараона - Серьога
  63. 200? - Ліфт іде за розкладом - Петров
  64. 2006 - Головний калібр - Анатолій, батько Анни
  65. 2007 - Морська душа
  66. 2007 - Віола Тараканова-3
  67. 2008 - Ділки.Бути разом - Андрій Єгорович Якушев
  68. 2008 - Москва посміхається
  69. 2008 - Адель - Терентій
  70. 2008 - Нові часи, або біржа нерухомості (фільм)
  71. 2009 - Кремлівські курсанти - Колька "Два відра"
  72. 2009 - Перша любов - Микола
  73. 2010 - Партизани (у виробництві)
  74. 2010 - Відображення - директор дитбудинку Ігор Степанович

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Григорович, Юрій Миколайович
Медведєв, Юрій Миколайович
Пузирьов, Юрій Миколайович
Аммосов, Юрій Миколайович
Вернидуб, Юрій Миколайович
Стоянов, Юрій Миколайович
Воронов, Юрій Миколайович
Арабів, Юрій Миколайович
Денисюк, Юрій Миколайович
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru