Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Bad Company



План:


Введення

Майк Ралфс - 1976

Bad Company (читається "Бед Кампені") - відома британська блюз-рок -група. Bad Company - супергрупа, утворена з учасників груп Free, Mott the Hoople і King Crimson. Менеджером групи був Пітер Грант, занімавівшійся менеджментом Led Zeppelin; зокрема завдяки йому група стала дуже популярна в першій половині 1970-х.

Дебютним хітом групи стала що вийшла в 1974 р. пісня "Can't Get Enough"; у 1975 р. альбом "Straight Shooter" посів перше місце в чарті Billboard (чому сприяли і хіт-сингли - наприклад, " Feel Like Makin 'Love "). З моменту заснування і до розпаду в 1982 вокалістом гурту був Пол Роджерс; після того, як група знову зібралася, його місце зайняв Брайан Хоу. В 1994 через творчі розбіжності Хоу йде з групи, і його місце займає Роберт Херт, співав у Bad Company в 1995 - 1997 роках. Після цього в групу повернувся Роджерс, однак група більше гастролювала, ніж записувала новий матеріал, і останні релізи групи - в основному концертні альбоми або компіляції.


1. Учасники групи

1.1. Тимчасова шкала


2. Дискографія

2.1. Студійні альбоми

  • Bad Company (1974)
  • Straight Shooter (1975)
  • Run with the Pack (1976)
  • Burnin 'Sky (1977)
  • Desolation Angels (1979)
  • Rough Diamonds (1982)
  • Fame and Fortune (1986)
  • Dangerous Age (1988)
  • Holy Water (1990)
  • Here Comes Trouble (1992)
  • Company of Strangers (1995)
  • Stories Told & Untold (1996)

2.2. Концертні альбоми

  • What You Hear Is What You Get: The Best of Bad Company (1993)
  • In concert: Merchants of Cool (2002)
  • Live in Albuquerque 1976 (2006)

2.3. Збірники

  • 10 from 6 (1985)
  • The Original Bad Company Anthology (1999)

2.4. DVD Video

  • In concert: Merchants of Cool (2002)
  • Inside Bad Company 1974-1982 (2005)

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Bad Company (електронна група)
Bad (пісня)
Bad Balance
Bad Sector
Bad Religion
Bad Brains
Bad Boys Blue
Big Bad Voodoo Daddy
Monsanto Company
© Усі права захищені
написати до нас