Deutsch Nepal

Deutsch Nepal - соло-проект у стилі індастріал / дарк-ембієнт Lina Der Baby Doll General (колишнього учасника шведської групи Njurmnnen).


1. Внесок

Під ім'ям "Deutsch Nepal" Lina випустив вісім студійних альбомів і split-CD спільно з In Slaughter Natives і інший з The Moon Lay Hidden Beneath a Cloud.

Інші роботи включають дві стрічки вийшли на італійському лейблі Old Europa Cafe, названі Only Silence Among The Filthy і The Silent Earth. А також сингл Dentist Environmental на Ant-Zen, також як і The Very Top Of Lina Baby Doll LP.

2. Критика

Piero Scaruffi відносить Deutsch Nepal до покоління "конструктивістів звуку" і називає його (поряд з In Slaughter Natives і Raison D'tre) одним з найбільш видних виконавців цього покоління. [1]

3. Факти

  • Ім'я "Deutsch Nepal" взято з однойменного треку випущеного в 1972 році німецькою легендою краут-року Amon Dl II.
  • Lina Der Baby Doll General це псевдонім Петера Андерссона (не той же Peter Andersson з Raison D'tre).
  • Lina, спільно з Roger Karmanik засновник лейблу Cold Meat Industry.

4. Сторонні проекти

  • Frozen Faces
  • Lina Baby Doll
  • Bocksholm
  • Janitor

5. Дискографія

Студійні роботи:

  • Deflagration of Hell (1992)
  • Benevolence (Flogging Satin Alive) (1993)
  • Tolerance (How the Servant Utilized His Masters) (1994)
  • Comprendido! ... Time Stop! ... And World Ending (1996)
  • Erosion (1999)
  • A Silent Siege (2002)
  • Deflagration of Hell (Remaster) (2003)
  • Erotikon (2006)
  • Amygdala (2011)


Industrial music for industrial people Це заготовка статті про індустріальної культурі. Ви можете допомогти проекту, виправивши або дописавши її.