Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

New York Dolls


фото

План:


Введення

New York Dolls - американська прото-панк група, створена в Нью-Йорку, в 1971 році. Перед тим як організувати проект в 1971 році, всі музиканти грали в різних нью-йоркських бандах. У перший склад увійшли Джонні Сандерс (гітара), Рік Ріветс ( англ. Rick Rivets , Гітара), Артур Кейн ( англ. Arthur Kane , Бас), Біллі Мерсьє ( англ. Billy Murcia , Ударні) і Девід Йохансен ( англ. David Johansen , Вокал). На початку 1972 року Ріветса змінив Сил Сільвіан ( англ. Sylvain Sylvain , І група почала активно виступати в околицях Манхеттена, в основному в Mercer Arts Center.

В кінці 1972 року команда вперше вирушила на гастролі - в Англію. Турне закінчилося смертю Мерс, який помер від передозування наркотиків і алкоголю. Місце ударника зайняв Джеррі Нолан ( англ. Jerry Nolan ) З Queen Elizabeth.

На той час група отримала контракт від Mercury Records.

Реліз був проведений влітку 1973. Диск зайняв 116-е місце в чартах США.

З 1976 по 1977 рік в колективі крім Сила і Девіда виступали Пітер Джордан (бас), Тоні Мешін (ударні) і Боббі Блейн (клавішні). Ця конфігурація не залишила після себе ніяких записів. З відходом на початку 1977 Йохансена New York Dolls припинили своє існування.

У 2004 група відтворена з трьома первісними членами, два з яких, Девід Йохансен і Сил Сільвіан, продовжують роботу досі і випустили нові альбоми в 2006, 2009, 2011 рр..


1. Дискографія

1.1. Студійні альбоми

  • 1973 - New York Dolls
  • 1974 - Too Much Too Soon
  • 2006 - One Day It Will Please Us to Remember Even This
  • 2009 - Cause I Sez So
  • 2011 - Dancing Backward In High Heels

1.2. Сингли

  • 1973 - Bad Girl / Subway Train
  • 1973 - Jet Boy / Babylon / Who Are the Mystery Girls
  • 1973 - Personality Crisis / Looking for a Kiss
  • 1973 - Trash / Personality Crisis
  • 1974 - Stranded in the Jungle / Don't Start Me Talkin '
  • 1974 - (There's Gonna Be A) Showdown / Puss 'n' Boots

1.3. Збірники, компіляції, концертні

  • 1977 - New Bum Dolls / Too Much Too Soon
  • 1977 - Very Best of New York Dolls
  • 1981 - Lipstick Killers - The Mercer Street Sessions 1972
  • 1984 - Red Patent Leather
  • 1985 - Night of the Living Dolls
  • 1985 - The Best of the New York Dolls
  • 1987 - New York Dolls + Too Much Too Soon
  • 1990 - Super Best Collection
  • 1992 - Seven Day Weekend
  • 1993 - Paris Le Trash
  • 1994 - Rock'n Roll
  • 1998 - Hootchie Kootchie Dolls
  • 1998 - Live In Concert, Paris 1974
  • 1999 - The Glam Rock Hits
  • 1999 - The Glamorous Life Live
  • 2000 - Actress: Birth of The New York Dolls
  • 2000 - Endless Party
  • 2000 - New York Tapes 72/73
  • 2002 - Great Big Kiss (reissue of Seven Day Weekend and Red Patent Leather)
  • 2002 - From Paris With Love (LUV)
  • 2003 - Manhattan Mayhem
  • 2003 - Looking For A Kiss
  • 2003 - 20th Century Masters - The Millennium Collection: The Best of New York Dolls
  • 2004 - The Return of the New York Dolls - live from the royal festival hall 2004
  • 2007 - New York Dolls appear on PBS's television show "Soundstage"

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
The Dresden Dolls
The Toy Dolls
Pussycat Dolls
New York Magazine
New York Post
The New York Times
Bank of New York
New York Tribune
Avro York
© Усі права захищені
написати до нас