Ronski Speed

Ronski Speed ​​(справжнє ім'я - Ронні Ньюман) - німецький продюсер і DJ. Грає переважно в жанрі progressive trance.


1. Біографія

Ронні розпочав свою кар'єру в 1997 році під впливом таких артистів як Пол ван Дайк і Depeche Mode. Псевдонім Ronski Speed ​​стався від назви британської групи Bronski Beat, яка подобалася Ронні в дитинстві, друга частина - Speed ​​- означає прагнення артиста до швидкої і продуктивної роботи над проектами.

Майже відразу після початку кар'єри Ронні підписує контракт з лейблом Euphonic і разом з іншим молодим музикантом Ральфом Мюллером утворює проект Sonorous, першим серйозним успіхом якого стає робота Glass Garden, видана у 2000 році. Вона була відзначена багатьма діджеями, в тому числі Полом ван Дайком.

У 2002 році успіх "Glass Garden" закріплюють сингли "Second Sun" і "Protonic". У тому ж році хлопці запускають новий проект Sun Decade (спільно з вокалісткою Девіа Лі). Перший сингл - "I'm Alone" - стає великим хітом танцполів і потрапляє в безліч збірників і міксів.

Разом з роботою в Sonorous Ронні робить і сольну кар'єру. Його перший сингл Iris стає клубним хітом і грається багатьма діджеями. Слідом за ним ідуть сингли EOS, Asarja, Incognition і багато інших хіти, що стали популярними на світових танцполах.

Непогано проявляє себе Ронні і в якості реміксер. У 2003 році досить популярним стає його ремікс на композицію Арміна ван Бюрена "Burned With Desire", музикант робить ремікс на трек "Eye Of Horus" початківцям в той час Aly & Fila.

У 2008 році Ронні видає свій перший альбом "Pure Devotion", що складається з двох дисків і включає в себе багато хіти діджея. Крім того, Ronski Speed ​​веде власне щомісячне шоу Promo Set на Afterhours.FM, також регулярно його мікси звучать в радіошоу True To Trance на DI.FM і Euphonic Sessions на декількох інтернет-радіостанціях.

Ronski Speed ​​- постійний учасник рейтингу кращих діджеїв планети за версією DJ Mag з 2006 року, а перше його попадання датована 2004 роком.

  • 2004 рік - 83 місце
  • 2006 рік - 87 місце
  • 2007 рік - 44 місце
  • 2008 рік - 97 місце
  • 2009 рік - 69 місце
  • 2010 рік - 69 місце

2. Дискографія

Виступ на First Open Air-2011 під Москвою

2.1. Альбоми

  • 2008 - Pure Devotion

2.2. Компіляції

  • 2004 - Positive Ways 3
  • 2005 - Monster Series Volume # 001 Live: Germany
  • 2006 - Natural Beats In A Digital Sunset - Love Parade Mexico 2005
  • 2007 - 10 Years Euphonic (спільно з Kyau & Albert)
  • 2008 - Worldwide Trance Sounds
  • 2009 - Positive Ways 5

2.3. Сингли / EP

2.3.1. Ronski Speed

  • 2001 - "Maracaido" (спільно з Sonorous)
  • 2003 - "Iris"
  • 2004 - "EOS (End of Summer)" (EP)
  • 2005 - "2day" (EP)
  • 2005 - "Asarja" (спільно з Mirco de Govia)
  • 2005 - "Incognition" / "Drowning Sunlight" (спільно з Stoneface & Terminal)
  • 2005 - "Sole Survivor" (спільно з Sebastian Sand)
  • 2006 - "The Space We Are"
  • 2007 - "Love All The Pain Away"
  • 2007 - "Soulseeker" (спільно з Stoneface & Terminal)
  • 2008 - "All The Way"
  • 2008 - "Revolving Doors"
  • 2008 - "The Perspective Space" (спільно з Sir Adrian і Rex Mundi)
  • 2009 - "Are You?" (Вокал - Mque)
  • 2009 - "Overfloat"
  • 2009 - "Deep Devine" (вокал - Ana)
  • 2010 - "Denva"

2.3.2. Sun Decade

  • 2003 - "I'm Alone"
  • 2004 - "Follow You"
  • 2006 - "Have It All" / "Breath Of Life"
  • 2010 - "Lasting Light" (вокал - Emma Hewitt)

2.3.3. Sonorous

  • 1997 - "Free Love"
  • 1999 - "Did You Ever Dream?"
  • 1999 - "Electronic Fruits"
  • 1999 - "Facial ..."
  • 1999 - "Inspirational Daylight"
  • 2000 - "Glass Garden"
  • 2002 - "Second Sun"
  • 2002 - "Protonic"
  • 2004 - "Last Sunday"

2.3.4. Barefoot Brains

  • 1999 - "Azure Fazure"
  • 2001 - "Remedy" / "Poison"

2.3.5. Ole & Sven

  • 1998 - "U Got Love"

2.3.6. RST

  • 2007 - "Stormbound"

2.3.7. Shadowrider

  • 2008 - "Blue Horizon"

2.4. Ремікси

  • Moebius AG - "Do What I Want" (спільно з Ralph Mueller & Shandy) (1999)
  • Sonorous - "Glass Garden" (2000)
  • Lasgo - "Something" (спільно з Mirco de Govia) (2001)
  • Kyau vs Albert - "Outside" (2001)
  • Sun Decade - "I'm Alone" (2002)
  • Ralphie B - "Massive" (спільно з Mirco de Govia) (2002)
  • Sonorous - "Protonic" (2002)
  • Vivien G - "Shine" (2002)
  • Aly & Fila - "Eye Of Horus" (спільно з Ralph Mueller) (2003)
  • Armin Van Buuren FT. Justine Suissa - "Burned With Desire" (2003)
  • Kyau vs Albert - "Velvet Morning" (спільно з Mirco de Govia) (2003)
  • Binary Finary - "1998" (2003)
  • Miro - "By Your Side" (2003)
  • Sonorous - "Second Sun" (2003)
  • Goldenscan - "Sunrise" (2003)
  • Tatana ft. Jael - "Always On My Mind" (2004)
  • Kyau vs Albert - "Not With You" (спільно з Ralph Mueller) (2004)
  • Digital Tension ft. Talla 2XLC - "Symphony Of Tomorrow" (2004)
  • Rusch & Murray - "The Promise" (2004)
  • Marksun & Brian - "Gran Rey" (2005)
  • Sonorous - "Protonic" (2005 Mix) (2005)
  • Mystery Islands - "Solace" (2005)
  • Mirco de Govia & Ronski Speed ​​- "Asarja" (2005)
  • Phoenixstar - "The Example 60" (2005)
  • Solarscape - "Alive" (2006)
  • Tatana ft. Joanna - "If I Could" (2006)
  • Hidden Logic pr. Luminary - "Wasting" (2006)
  • Above & Beyond - "Alone Tonight" (2006)
  • Carl B - "Social Suicide" (2006)
  • Juiz Electric vs DJ Katakis - "African Beauty" (2007)
  • ATB & Heather Nova - "Renegade" (2007)
  • Ronski Speed ​​& Terminal & Stoneface - "Soulseeker" (2007)
  • DT8 Project - "Hold Me Till The End" (2007)
  • Brisky - "Now And Forever" (2007)
  • Markus Schulz VS Andy Moor - "Daydream" (2008)
  • Doppler Effect - "Beauty Hides In The Deep" (2008)
  • Sebastian Sand - "Creeps" (2008)
  • Super8 & Tab ft. Alyna - "Delusion" (2008)
  • Super8 & Tab ft. Alyna - "Delusion" (Sun Decade Mix) (2008)
  • Ronski Speed ​​pr. RST - "Stormbound" (2008)
  • Cressida - "Two-O-Ten" (2009)
  • Arc - "8:47 AM" (2009)
  • Lange ft. Sarah Howells - "Let It All Out" (2009)
  • Dennis Sheperd - "Black Sun" (2009)
  • Lifeserzh - "Balsis" (2009)
  • Feel ft. Volmix - "Dance For Life (Russian Anthem)" (2009)
  • Matt Cerf - "Let Me Breathe" (2009)
  • Above & Beyond PR. OceanLab - "Lonely Girl" (2009)
  • Luke Terry ft. Tiff Lacey - "The Last Farewell" (2009)
  • Steve Brian - "Yaya" (2009)
  • Cressida - "Two-O-Ten" (Sun Decade Mix) (2010)
  • Anhken - "Green Line" (2010)
  • DNS Project ft. Johanna - "Mindful" (2010)
  • RedSound - "Walking On The Beach" (2010)