She Wants Revenge

She Wants Revenge ( рус. Вона хоче помсти ) - американська група з Лос-Анжелеса ( штат Каліфорнія), яка відіграє альтернативний рок, Дарквейв, пост-панк.


1. Історія

Група утворена в 2003 двома діджеями з Лос-Анджелеса Джастіном Уорфілд ( англ. Justin Warfield ) І Адамом Бревіном ( англ. Adam Bravin ), Для яких джерелом натхнення з'явилися The Cure і Bauhaus.

Музиканти були прийняті на лейблі Geffen, де в 2006 вийшов LP "She Wants Revenge", який став головною темою багатьох музичних видань. Групу стали порівнювати з Bauhaus, ранніми Ministry і Depeche Mode. В цьому ж році з'являється альбом "She Wants Revenge".

При визначенні стилю гурту часто звучить думка, що через велику кількість електроніки з пост-панку "She wants revenge" переходить в область Дарквейв. В кінці 2007 виходить альбом "This is Forever" - менш танцювальний, більш похмурий по звуку і настрою та більш ліричний.


2. Дискографія

2.1. Альбоми

  • She Wants Revenge (2006) Perfect Kiss
  • This Is Forever (2007) Perfect Kiss
  • Valleyheart (2011)

2.2. EP

  • These Things (2005) Perfect Kiss
  • Tear You Apart (2006) Perfect Kiss
  • True Romance (2007) Perfect Kiss / Geffen / UniversalMusic
  • Save Your Soul (2008)
  • Up And Down (2009)

2.3. Сингли

Рік Пісня US Hot 100 US Modern Rock Альбом
2005 "Sister" - - She Wants Revenge
"Tear You Apart" - 5
2006 "These Things" - 22
"Out of Control" - -
"I Don't Wanna Fall in Love" - -
2007 "True Romance" - - This Is Forever
"Written in Blood" - -
2011 "Must Be The One" - - Valley Heart