The Seeds

The Seeds - рок-група заснована в 1965 році в місті Лос-Анджелес (штат Каліфорнія). Перший склад The ​​Seeds сформували співаючий бас-гітарист Скай Сексон, гітарист Іен Севідж, клавішник Деріл Хупер і барабанщик Рік Ендрідж. Група, спочатку знаходилася під помітним впливом Rolling Stones, грала сирої гаражний рок, пізніше збагатився елементами жорсткої психоделії, арт-року та бітлівську мотивами. [1]

The Seeds стали відомі завдяки хіту Pushin 'Too Hard (1967), за яким пішов також увійшов до чарти (але мав менший успіх) Can't Seem to Make You Mine. [2]

У 1970 році Сексон розпустив склад, але група реформувалася в 1989 році (провівши гастролі з Big Brother and the Holding Company і Love) і потім в 2003 році.

25 червня 2009 Скай Сексон помер в Остіні, штат Техас. [2]


1. Історія

2. Дискографія

  • 1966 The Seeds
  • 1966 A Web of Sound
  • 1966 A Full Spoon of Seedy Blues (as the Sky Saxon Blues Band)
  • 1967 Future
  • 1968 Raw & Alive in Concert at Merlin's Music Box
  • 1977 Fallin Off the Edge
  • 1993 Travel With Your Mind
  • 2008 Back to the garden